Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Στοίχημα Κυριακή 4 Μαϊου

Συνεχίζουμε με φόρα από την Παρασκευή και το Σάββατο τις επιτυχημένες προβλέψεις μας, σήμερα Κυριακή. Πάμε Γαλλία και επιλέγουμε ένα παιχνίδι και από εκεί που έχει πολλές πιθανότητες κατά τη γνώμη μας.


Επιλογή μας, λοιπόν, είναι η νίκη της Bordeaux επί της απογοητευμένης Valenciennes.Για τους γηπεδούχους δεν έχουμε να πούμε πολλά. Απλά περιμένουν να υποβιβαστούν και μαθηματικά. Χαμός στο σύλλογο με τον πρόεδρο να λέει ότι δεν σπαταλά άλλα λεφτά για την ομάδα, οι παίχτες να δηλώνουν ότι αυτοί φταίνε και οι οπαδοί να ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στους παίχτες όντας οργισμένοι. Πως όμως να εμπιστευτείς την Bordeaux που στα τελευταία της εναλλάσσεται από καλή εμφάνιση σε κάκιστη και τον Gillot να δηλώνει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει με την ομάδα του; Εμείς θα πάρουμε το ρίσκο και θα την εμπιστευτούμε όμως στηριζόμενοι περισσότερο στην αποκαρδιωτική κατάσταση της Valenciennes.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Valenciennes - Bordeaux  2 2.60 0-1




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India