Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στοίχημα Σάββατο 3 Μαϊου

Χτες ξεκινήσαμε με φόρα με την νίκη της Χάβρης που χάρισε ένα ωραιότατο δυομισάρι. Με την χθεσινή φόρα είμαστε έτοιμοι να τα πάρουμε παραμάζωμα σήμερα. Ελπίζουμε να μην πέσουμε σε κανέναν τοίχο και σπάσουμε τα μούτρα μας.


Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία στο Swansea vs Southampton. Είναι δύο ομάδες πρωτοβουλίας (υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας) και επιπλέον, βαθμολογικά αδιάφορες. Οι γηπεδούχοι είναι δυσκολοκατάβλητοι στο γήπεδό τους και δεν παρατάνε το παιχνίδι αν στραβώσει. Ακόμη και με απόντα τον βασικό επιθετικό Michu, αποδίδουν πολύ καλά. Η Southampton είναι καλύτερη ομάδα, ωστόσο έχει απουσίες βασικών παιχτών, γεγονός που στα τελευταία παιχνίδια την καθιστά ελαφρώς απρόβλεπτη. Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα όμορφο και μοιρασμένο παιχνίδι, από δύο ομάδες που συνήθως τα μεταξύ τους παιχνίδια λήγουν ισόπαλα. Διαλέγουμε το Χ.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Swansea - Southampton  X 3.40 0-1

Για δυάδα ταξιδεύουμε Γερμανία. Πρώτα το Borussia Monchengladbach vs Mainz 05. Με την εκτός έδρας νίκη μέσα στη Schalke στον τελευταίο τους αγώνα, οι γηπεδούχοι ανόρθωσαν το ηθικό τους και παραμένουν στην 6άδα του πρωταθλήματος. Μένει να εκμεταλλευθούν για μια ακόμη φορά την έδρα τους απέναντι στη Mainz, ώστε να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη νέα σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι στο επίπεδο της Monchengladbach και πιστεύουμε ότι δύσκολα θ’ αποφύγουν την ήττα.
Δεύτερο παιχνίδι το Freiburg vs Schalke. Εκεί που βρισκόταν στο +7 η Schalke βρέθηκε στο +3 και απειλείται η απευθείας έξοδος στο Champions League. Περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν και οι μπλε θα ψάχνουν την νίκη. Σε αυτό βοηθά και το ότι σώθηκε η Freiburg μόλις την προηγούμενη αγωνιστική και ίσως ρίξει τους ρυθμούς της. Εξάλλου οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  B. M'Gladbach - Mainz  1 1.90 3-1
Bundesliga  Freiburg - Schalke 2 1.95 0-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.705 WIN



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India