Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πρόβλεψη Bradford City - Burton (League Two play offs - 2/5/2013)


Valley Parade (Coral Windows Stadium)- Πέμπτη 21.45
Το δεύτερο παιχνίδι των play offs της League Two, φέρει αντιμέτωπες τη γηπεδούχο Bradford, η οποία κατέλαβε την τελευταία θέση που οδηγεί στα Play offs (7η) και πάει για την έκπληξη, και τη Burton (4η), η οποία θα μπορούσε να βρίσκεται ήδη στη League One.

H Bradford πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό φινάλε στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στη διαδικασία των play offs. Δεν είναι ομάδα που αξίζει να ανεβεί, αλλά παραμένει μια εξαιρετική παρουσία για την κατηγορία και έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει. Το θετικό της στοιχείο είναι ο πλουραλισμός στις επιθετικές επιλογές και τους σκόρερ (πρώτος σκόρερ ο Wells - 18 γκολ, 5 ασιστ). 

Η Burton Albion δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα της Port Vale (3η) τις τελευταίες 4 αγωνιστικές: πέτυχε τρεις νίκες και 1 ήττα - από την Bradford! Αυτή η ήττα της στέρησε την απευθείας άνοδο. Λογικό είναι να υπάρχει κι ένας χαρακτήρας εκδίκησης από τους Brewers.. Είναι πολύ κακοί εκτός έδρας, με μέτριες εμφανίσεις απέναντι στις δυνατές ομάδες. Το πιο πιθανό είναι να προστατεύσουν όσο γίνεται το μηδέν στην αμυνα, αν και δεν το έχουν καταφέρει πολλές φορές φέτος. 

Κλειστό αναμένεται και το αυτό το παιχνίδι. Συνολικό προβάδισμα δίνω στη Burton, αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι θα φύγουν νικητές. Θα στηριχθώ στη φόρμα της Bradford και στην προσοχή που αναμένω να δείξει η Burton και θα διαλέξω την ισοπαλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India