Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πρόβλεψη Northampton - Cheltenham (League Two play offs - 2/5/2013)


Sixfields Stadium - Πέμπτη 21.45
Σύμφωνα με πολλούς, το πραγματικό "αγγλικό ποδόσφαιρο" δεν παίζεται στην Premier League των πολυεκατομμυριούχων ποδοσφαιριστών, των καναλιών, χορηγών και μεγιστάνων προέδρων. Το αυθεντικό english football βρίσκεται στις χαμηλότερες κατηγορίες. Οι League One και League Two (3η και 4η κατηγορία, αντίστοιχα) ολοκληρώθηκαν και από σήμερα ξεκινάνε τα play off της ανόδου.

Η μάχη των δύο "Towns"! H Northampton χαλάρωσε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν τα πήγε καλά, κάνοντας 3 ήττες (η μία, μάλιστα, απέναντι στους σημερινούς της αντιπάλους). Εντός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (17 νίκες σε 23 παιχνίδια), ενώ έχει και αρκετά clean sheets (13). Οι Demontagnac, Langmead και Platt επιστρέφουν στην 11άδα και λύνουν τα χέρια του Boothroyd. Το μεγάλο όπλο είναι ο πρώτος σκόρερ, Akinfenwa με 17 γκολ.

Η Cheltenham είναι λογικό να προσπαθήσει να αμυνθεί σωστά σε αυτή τη φάση των play off και να διεκδικήσει την πρόκριση σε τρεις ημέρες, στο γήπεδό της. Βέβαια, εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι, με μία μόλις νίκη στις τελευταίες 7 εξόδους τους. Δεν τα έχουν πάει καλά με τις ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα από αυτήν στη βαθμολογία, όμως τη Northampton την κέρδισαν και στα 2 παιχνίδια! Απρόβλεπτη ομάδα... 

Τα παιχνίδια των play off μας έχουν χαρίσει πολλές εκπλήξεις. Θεωρώ ότι η Northampton αδικεί τον εαυτό της με το να τερματίζει κάτω από την Cheltenham. Πιστεύω στην έδρα της και στη νίκη της, αν και το παιχνίδι προμηνύεται αρκετά κλειστό..

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Δείτε επίσης:
League Two play offs: Bradford City - Burton Albion

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India