Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Premier League 2012-13 - Reading - West Ham United

Γήπεδο: Madjeski Stadium
Ημέρα, ώρα: Σάββατο, 17:00
Τίτλος: "Σε αντίθετα φεγγάρια"




Μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην Championship. Το 2-4 στο Λονδίνο, ουσιαστικά έδωσε στη Reading την απευθείας άνοδο στην Premier League και έστελνε τη West Ham στα Play off. Φέτος, οι γηπεδούχοι  Royals πραγματοποιούν μέτριες έως κακές εμφανίσεις, ενώ οι Hammers δείχνουν ότι δε θα ανησυχήσουν τη φετινή σεζόν.


H Reading δεν είναι η ομάδα που θαυμάσαμε πέρυσι στην Championship, η οποία αθόρυβα πήρε την πρώτη θέση, μπαίνοντας σφήνα στις Southampton και West Ham. Ενώ δείχνουν ότι μπορούν να παίξουν παραγωγικό ποδόσφαιρο, οι θέσεις υποβιβασμού στις οποίες κινούνται, κρίνονται απόλυτα δίκαιες. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Swansea κράτησαν το "0", αλλά η ισοπαλία τους κράτησε καθηλωμένους στο τέλος της βαθμολογίας (τουλάχιστον δεν έχασαν). Είναι καλύτεροι στα εντός έδρας παιχνίδια (2 ήττες σε 8 παιχνίδια) και περιμένω να τους δω να σκοράρουν τουλάχιστον 1 φορά απέναντι στη West Ham.

Οι Hammers δεν αγωνίστηκαν εναντίον της Arsenal την προηγούμενη αγωνιστική, λόγω της απεργίας των οδηγών μετρό. Ίσως και να τους έκανε καλό αυτή η αναβολή, καθώς οι Benayoun, O'Neill, Demel φαίνεται ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. Προσπαθούν να ανακάμψουν, αφού η 1 νίκη σε 7 παιχνίδια τους έχει κρατήσει πίσω (έστω κι αν ήταν με δυνατές ομάδες). Ο Sam Allardyce θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας του ως τώρα. Στα συν, η επιστροφή του Carlton Cole, μιας και η West Ham κέρδισε την έφεση που είχε καταθέσει για την κόκκινη κάρτα του εναντίον της Everton.

Περιμένω καλή εμφάνιση από τη Reading; δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και αν δεν πάει καλά κι αυτό, η υπόθεση παραμονή θα "στραβώσει" αισθητά. Η West Ham, αν και δεν έχει πολύ καλά ποσοστά σκοραρίσματος εκτός έδρας, θεωρώ ότι θα πετύχει τουλάχιστον ένα: παίζει με την τελευταία ομάδα της κατηγορίας, έχοντας ξεκουραστεί περισσότερο. Γενικά, τα μεταξύ τους παιχνίδια προσφέρουν γκολ και θέαμα. Ας ελπίσουμε να σκοράρουν και οι δύο... Goal/goal


Δείτε τις προβλέψεις ολόκληρης της 20ής αγωνιστικής της Premier League.
Δείτε το σχολιασμό του παιχνιδιού Arsenal - Newcastle United.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India