Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Premier League 2012-13 - 20ή αγωνιστική. Santa Claus is coming...


Αρκετά ενδιαφέροντα διαδραματίστηκαν κατά την αγωνιστική της Boxing Day στην Premier League! Νέα ανατροπή για τη Manchester United, μεγάλη νίκη για τη Sunderland εις βάρος της Manchester City, καθώς και ένα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον -κατά τη γνώμη του, αδικημένο διαιτητικά- Ferguson. Όλοι περιμένουν να κλείσουν ευχάριστα τη χρονιά και ο Άι-Βασίλης να φέρει κάτι με τη νέα μεταγραφική περίοδο.


Αν και τη συμπαθώ αρκετά, θα την κοντράρω πάλι. Ο λόγος για τη Sunderland, η οποία είναι από τις ευνοημένες με βάση τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Αναγκαστικά απών ο Rose (ως μέρος της συμφωνίας που έγινε με την Tottenham, κατά την παραχώρησή του). Οι Spurs είναι ανεβασμένοι και πιστεύω ότι δε θα χάσουν.. Ως ξεκάθαρα φαβορί θα παραταχθούν οι Manchester United και Stoke στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

H Fulham λογίζεται ως φαβορί στο παιχνίδι με τη Swansea, αλλά με βάση την εικόνα των δύο έως τώρα, η ισοπαλία φαντάζει περισσότερο λογική επιλογή. Όσο για την πρωταθλήτρια Manchester City, θεωρώ ότι η ήττα από τη Sunderland τους ταρακούνησε και θα επικρατήσουν της Norwich. Αν και το καλύτερο είναι να ταρακουνήσει κάποιος τον coach Mancini..

Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Αποτέλεσμα
Σάββατο 14:45 Sunderland - Tottenham X2 1-2
Σάββατο 17:00 Manchester United - West Bromwich Albion  1 2-0
Σάββατο 17:00 Fulham - SwanseaΧ 1-2
Σάββατο 17:00 Aston Villa - Wigan 0-3
Σάββατο 17:00 Stoke - Southampton 1 3-3
Σάββατο 17:00 Reading - West Ham goal/goal1-0
Σάββατο 17:00 Norwich City - Manchester City 2 3-4
Σάββατο 19:30Arsenal - Newcastle 1 7-3
Κυριακή 15:30 Everton - Chelsea 1-2
Κυριακή 18:00 Queen's Park Rangers - Liverpoolover 2.50-3

Για τα παιχνίδια Reading - West Ham, Arsenal - Newcastle, Everton - Chelsea θα ακολουθήσουν ξεχωριστές αναρτήσεις.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India