Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Στοίχημα Κυριακή 11 Μαΐου

Συνεχίζουμε ν’ απολαμβάνουμε τα κέρδη από τα συνεχόμενα ταμεία, καθώς και χθες η επιλογή μας επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο σήμερα δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε σημείο και κάναμε μια επιλογή αυξημένου ρίσκου.




Επιλογή ημέρας είναι η εκτός έδρας νίκη της Manchester United μέσα στη Southampton. Οι γηπεδούχοι φέτος έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα και θα τερματίσουν στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Τελευταία αγωνιστική δεν έχουν να παλέψουν για κάτι, καθώς οι σημερινοί τους αντίπαλοι που βρίσκονται στην 7η θέση έχουν 8 βαθμούς περισσότερους. Η Manchester United φέτος δεν είναι αυτή που περιμέναμε, όμως παρόλο ότι αγωνιζόταν και στο Champions League, τα πήγε καλύτερα από τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα. Έτσι θεωρούμε ότι μπορεί να μην είναι στην καλύτερη τους κατάσταση οι “Μπέμπηδες”, δεν είναι όμως και το αουτσάιντερ του αγώνα. Το διπλό προσφέρεται κοντά στον τριπλασιασμό και θα το επιλέξουμε.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Southampton - Manchester United 2 2.80 1-1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India