Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 5 Απριλίου

Και διαλέγουμε. Τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτά της κορυφής και αυτά της παραμονής. Και με αυτά κυρίως θα ασχοληθούμε και εμείς. Πάμε γρήγορα στις επιλογές μας.

Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία της Toulouse με αντίπαλο την Lille. Στην Toulouse έχουν βάλει στόχο την τετράδα. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι! Ειδικά με την αφέλεια που έχει δείξει στην έδρα της. Δυσκολεύεται πάρα πολύ σε αυτή να πάρει τους 3 βαθμούς. Τώρα που έχει μια σοβαρή ομάδα απέναντί της που όμως δυσκολεύεται να σκοράρει η επιλογή της ισοπαλίας είναι σχεδόν μονόδρομος.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Toulouse - Lille  X 3.00 1-2

Στην δυάδα το πρώτο παιχνίδι είναι Norwich - West Brom. Η μάχη για την παραμονή εντείνεται! Όσο η Sunderland έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, κανείς δεν αισθάνεται άνετα.. Η Norwich τα πηγαίνει πολύ καλύτερα εντός έδρας και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σήμερα. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και το επόμενο (με Fulham εκτός), καθώς τα 4 τελευταία παιχνίδια της είναι με Liverpool, Man United, Chelsea και Arsenal! Στα θετικά της, το γεγονός ότι δε δέχεται εύκολα γκολ εντός έδρας. H West Brom δεν είναι καλή εκτός έδρας (1 νίκη σε 12 αναμετρήσεις). Υπάρχει διαφορά ποιότητας υπέρ της Norwich στα πλάγια (εξαιρετικά δημιουργικοί και παραγωγικοί οι πλάγιοι μέσοι Snodgrass και Hoolahan), η οποία πιστεύουμε θα κρίνει την αναμέτρηση. Άσσος.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Werder Bremen - Schalke 04. H Werder Bremen με την εκτός έδρας νίκη της επί του Hannover 96 πήρε βαθμολογική ανάσα, καθώς παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι όμως παραμένουν μια ομάδα που δύσκολα σκοράρει και εύκολα δέχεται γκολ, οπότε απέναντι στην ιδιαιτέρως παραγωγική Schalke θεωρούμε ότι θ’ αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι και μπορούν να πάρουν το διπλό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Norwich - West Brom. 1 2.40 0-1
Bundesliga  Werder Br. - Schalke  2 1.95 1-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.68 Lose



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India