Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 19 Απριλίου

Με Αγγλία και Γερμανία συνεχίζουμε το σημερινό ψάξιμο, στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!


Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Freiburg απέναντι στη Borussia Monchengladbach. Οι γηπεδούχοι μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Braunschweig με 2-0, βρίσκονται πλέον 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην έδρα τους σκοράρουν με αρκετή ευκολία, ενώ από την άλλη η Monchengladbach εκτός δυσκολεύεται αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις τέσσερις εκτός έδρας νίκες και παρουσιάζονται ως ισχυρό φαβορί, ενώ και στον τελευταίο τους αγώνα δεν κατάφεραν να νικήσουν εντός την Stuttgart. Στο παιχνίδι παίζει αρκετά και η ισοπαλία, όμως εμείς θα ρισκάρουμε με την νίκη των γηπεδούχων τους οποίους δεν θεωρούμε αουτσάιντερ.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
BundesligaFreiburg - B.Monchengladbach 1 3.20 4-2

Στη δυάδα, πρώτη επιλογή είναι το παιχνίδι Aston Villa - Southampton. Και οι δύο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Aston Villa δεν έχει γλιτώσει ακόμη τον υποβιβασμό, ενώ η Southampton ήδη ετοιμάζει την επόμενη χρονιά. Η Aston Villa έχει αρκετές σημαντικές απουσίες και δυσκολεύεται να αποδώσει στα τελευταία παιχνίδια. Έχει φτάσει τους 34 βαθμούς που -θεωρητικά- συνήθως είναι αρκετοί για τη σωτηρία. H Southampton είναι ποιοτικά ανώτερη και -αν και αδιάφορη- χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι θα αποδείξει και σήμερα ότι έχει καλύτερη ομάδα.
Δεύτερη επιλογή, η ισοπαλία μεταξύ της West Ham και της Crystal Palace. Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς καμία δεν πρόκειται να κινδυνεύσει έτσι όπως είναι τα πράγματα. Η West Ham κάνει καλές εμφανίσεις τώρα προς το τέλος της σεζόν, ενώ η Crystal Palace έρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Αμυντικογενείς ομάδες, πέτυχαν το στόχο της παραμονής, οπότε όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Δεν είναι όμως τόσο παραγωγικές επιθετικά, οπότε θεωρούμε ότι οι μοιρασιά είναι πολύ πιθανή.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Aston Villa - Southampton 2 2.10 0-0
Premier League West Ham - Crystal Palace Χ 3.10 0-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.51 Lose

Καλή ανάσταση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India