Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 12 Απριλίου

Ήρθε το Σαββατοκύριακο και μαζί μ’ αυτό μεγάλη αγωνιστική δράση. Προερχόμαστε από την επιτυχία της Malaga την προηγούμενη Κυριακή, ενώ σήμερα θα σταθούμε σε τρία παιχνίδια.




Επιλογή ημέρας είναι ο άσσος της Nice απέναντι στη Lorient. Η Nice δείχνει ότι θέλει να κλείσει την χρονιά δυνατά. Έχει σχετικά καλή έδρα που την κρατά στην κατηγορία. Η Lorient δείχνει επηρεασμένη από την απόφαση του αιώνιου προπονητή της να φύγει το καλοκαίρι και απλά θέλει να σώσει την χρονιά. Η αφέλεια της εκτός έδρας παραμένει, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και να πάρουν μια ακόμη νίκη.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Nice - Lorient 1 2.50 1-2

Στη δυάδα μας το ένα σημείο είναι ο άσσος Monchengladbach απέναντι στη Stuttgart. Η Borussia Monchengladbach την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε μέσα στην Nurnberg και έπιασε την Leverkusen στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Οι 10 νίκες σε 15 αγώνες δείχνουν την δύναμη της έδρας της, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν 9 ήττες σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια. Η Stuttgart είναι σαφώς κατώτερη ομάδα των γηπεδούχων και πιστεύουμε πολύ δύσκολα θ’ αποφύγει την ήττα.
Το άλλο σημείο είναι το διπλό της Tottenham μέσα στην West Brom. Παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία. Βέβαια, η ήττα δεν είναι καταστροφική, καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι στα μέτρα τους. Εντός έδρας δεν τα έχουν πάει καλά, αν και απέναντι στους "μεγάλους" έχουν καλά αποτελέσματα (ισοπαλίες απέναντι σε Chelsea, Liverpool, Everton). Η Tottenham κυνηγάει την 5η θέση (και με λίγη τύχη ακόμη και την 4η). Έχει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από τη West Brom. Η κατάσταση του Adebayor είναι βαρόμετρο: αν αυτός είναι καλά, όλα πάνε περίφημα. Έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, οπότε πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν να περάσουν το σκόπελο της West Brom.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga B. Monchengladbach - VfB Stuttgart 1 1.95 1-1
Premier League West Brom - Tottenham 2 2.37 3-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.62 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India