Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 22 Μαρτίου


Με τρία παιχνίδια συνεχίζουμε σήμερα τις "ψαριές" μας! Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε θετικό πρόσημο και ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις  επιτυχημένες προβλέψεις. Σε δύο γαλλικά και ένα αγγλικό παιχνίδι, ρίχνουμε την betonia μας!


Επιλογή ημέρας είναι η εκτός έδρας επικράτηση της Lens απέναντι στη Nimes. Μπορεί οι γηπεδούχοι να κάνουν πορεία ανόδου στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το ότι παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού, τους απογοητεύει. Η Lens, παραδόξως, παίζει καλύτερα εκτός έδρας, όπου δεν έχει και την πίεση των πάντα απαιτητικών οπαδών της. Η νίκη όμως με 3-0 έδιωξε και αυτό το άγχος και θέλει να σφραγίσει ουσιαστικά την άνοδό της με αυτή τη νίκη. Και αυτή βρίσκεται σε καλή φόρμα.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Nimes - Lens 2 3.20 3-3

Στη δυάδα μας βρίσκονται ένα γαλλικό κι ένα αγγλικό παιχνίδι. Ξεκινάμε με τη νίκη της Nantes επί της Montpellier. Μα, φαβορί η φετινή Montpellier στη Nantes; Ε, όχι. Ειδικά όταν την προηγούμενη αγωνιστική, μέσα στην σκληρή Lille, αδικείται με το 0-0. Ήρθε η ώρα της νομίζω για μια νίκη που θα τις δώσει ανάσα όσον αφορά την παραμονή. Μια ομάδα που δείχνει ότι ανεβαίνει. Αντίθετη πορεία κάνει η Montpellier που έχει απολέσει την φόρμα του Φεβρουαρίου και κάπου δείχνει να μην πατά καλά στα πόδια της. Στηρίζουμε το πάθος των γηπεδούχων απέναντι στην άνετη βαθμολογικά φιλοξενούμενη.
Συνεχίζουμε με τη νίκη της Hull επί της West Brom. H Hull προσπαθεί για την παραμονή, αλλά πλέον τα περιθώρια στενεύουν. Η νίκη είναι επιτακτική, καθώς ακολουθούν παιχνίδια με τους "μεγάλους" εντός, ενώ εκτός έδρας έχουν τις ομάδες που θα παλέψουν κι αυτές για την παραμονή. Επίσης, έχουν ενδιάμεσα και τον ημιτελικό κυπέλλου να τους επιβαρύνει το πρόγραμμα.. Η West Brom θέλει την ισοπαλία, αλλά μετά την εκτός έδρας νίκη με τη Swansea, νιώθει πιο άνετα βαθμολογικά. Αν και 2 βαθμούς κάτω από τους γηπεδούχους, το πρόγραμμα τους είναι ελαφρώς πιο ευνοϊκό. Δύσκολο, όμως το δεύτερο συνεχόμενο διπλό, για μια ομάδα κακή εκτός έδρας. Στηρίζουμε την καλύτερη ποιότητα των γηπεδούχων και τη μεγαλύτερη ανάγκη τους για νίκη.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Nantes - Montpellier  1 2.80 2-1
Premier League Hull City - West Brom 1 2.25 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.30 WIN

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India