Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου


Σήμερα πραγματικά υπάρχουν πολλές στοιχηματικές επιλογές. Εμείς επιλέξαμε 6 σημεία που θεωρούμε πιθανά και μας ικανοποιούν οι αποδόσεις τους.

Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Lens μέσα στην Troyes, από Β΄ Γαλλίας. Όταν παίζεις 90΄με την Lyon στο Gerland για τον ημιτελικό και χάνεις έχοντας ελπίδες μέχρι το τέλος αλλά δεν τα καταφέρνεις, σου βγαίνει μια απογοήτευση. Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται η Troyes που έχει κουρασμένο και τον παίχτη ορχήστρα της Nivet. Τελευταία δεν τα πάει καλά στην έδρα της. Όλη αυτή την κατάσταση πρέπει να εκμεταλλευτεί η Lens που έδειξε μια καλή δυναμική στα τελευταία εκτός έδρας της.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Troyes - Lens 2 3.75 1-0

Στη δυάδα το πρώτο σημείο είναι ο άσσος της Αston Villa απέναντι στην West Ham. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό. Δεν παίρνουν πάντα τα αποτελέσματα που θέλουν, αλλά οι εμφανίσεις τους είναι πλέον σταθερά άνω του μετρίου. Σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ σε καθένα από τα τελευταία παιχνίδια τους. Οι Hammers έκλεψαν το βαθμό από την Chelsea, αλλά με τακτική "πούλμαν"! Για να πάρουν βαθμό στο Villa Park θα πρέπει να βγουν λίγο από το καβούκι τους και να σκοράρουν, και με απόντα τον Caroll, δεν τα καταφέρνουν εύκολα. Θα διαλέξουμε τον άσσο, εμπιστευόμενοι την καλύτερη ως τώρα παρουσία των Villains.
Το δεύτερο σημείο είναι ο άσσος της Valenciennes απέναντι στη Nice. Οι γηπεδούχοι το παλεύουν και μάλιστα σοβαρά. Έχουν καλή ομάδα και παρά την μαγκωμάρα τους λόγω άγχους καταφέρνουν να μικρύνουν τις αποστάσεις και να βγουν από την ζώνη. Φέτος η Nice εκτός έδρας δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Μέτριες εμφανίσεις και αποδοχή των ηττών με κάτω τα χέρια. Πιστεύουμε ότι το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους αυτή την περίοδο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Aston Villa - West Ham 1 2.10 0-2
Ligue 1 Valenciennes - Nice 1 2.25 2-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.72 Lose

Στην τριάδα μας το πρώτο σημείο είναι ο άσσος της Sunderland απέναντι στη Hull. Οι Black Cats τα κατάφεραν και για την ώρα, "ξεκόλλησαν την πλάτη τους από τον τοίχο". Με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, στην αρχή χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα, κατάφεραν και έφτασαν στη 14η θέση, σε ισοβαθμία με τη Hull. Οι Tigers δεν είναι η ομάδα που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν. Παραμένουν δύσκολος αντίπαλος, αλλά στο τέλος με το ζόρι παίρνουν την ισοπαλία. Πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην tottenham, αλλά νομίζουμε αποτελεί μια μικρή όαση στη σειρά μέτριων εμφανίσεων τους. Θα εμπιστευτούμε τη φόρα των γηπεδούχων και ελπίζουμε να αναρριχηθούν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία.
Το δεύτερο σημείο είναι το διπλό της Rennes μέσα στην Ajaccio. Η επιλογή μας είναι περισσότερο λόγω των γηπεδούχων παρά στην δυναμική των φιλοξενούμενων, οι οποίοι χωρίς να είναι καλύτεροι από την Lyon την κέρδισαν. Οι Κορσικανοί λοιπόν έχουν αποδεχθεί ότι θα πέσουν και χρησιμοποιούν νεαρούς παίχτες προετοιμάζοντας τους για του χρόνου. Οι δηλώσεις και οι πράξεις τους αυτό δείχνουν.
Το τρίτο σημείο είναι το διπλό της Hertha μέσα στο Hamburger SV. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το δεύτερο γύρο, δείχνοντας ότι η αμυντική τους λειτουργία συνεχίζει να έχει πρόβλημα. Δέχτηκαν 3 γκολ από τη Schalke εντός και άλλα τόσα από την Hoffenheim εκτός, χωρίς μάλιστα να βάλουν κανένα. Και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με δυο ήττες τη νέα χρονιά, όμως έχουν δείξει σε όλο τον πρώτο γύρο ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Μπορεί στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα να έχασαν μέσα στην Eintracht Frankfurt, όμως είχαν κλείσει τον πρώτο γύρο με τρία συνεχόμενα διπλά. Δεν τους θεωρούμε αουτσάιντερ στον αγώνα και θα ποντάρουμε στην εκτός έδρας νίκη τους.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Sunderland - Hull City 1 2.15 0-2
Ligue 1 Ajaccio - Rennes 2 2.25 3-1
Bundesliga Hamburger SV - Hertha Berlin 2 2.60 0-3
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 12.57 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India