Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Κυριακή σήμερα και τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκουν τον ρυθμό τους με εμάς τους φιλάθλους να τα απολαμβάνουμε όλο και περισσότερο. Πολλά παιχνίδια και σήμερα και εμείς διαλέγουμε τρία στο παιχνίδι μας.

Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία στο Nantes vs Rennes. H Nantes είναι σε άσχημα αγωνιστική κατάσταση εδώ και τρεις μήνες κοντά. Δείχνει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και με την απουσία του Djordjevic τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα τουλάχιστον στο σκοράρισμα. Το ένα γκολ μάλλον είναι το ταβάνι της. Από την άλλη η Rennes με την προσθήκη του Toivonen δείχνει να λειτουργεί καλύτερα και τουλάχιστον είναι μια αξιόπιστη λύση μπροστά. Το παιχνίδι είναι παραδοσιακό ντέρμπυ και η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Nantes - Rennes X 3.10 0-3

Το πρώτο παιχνίδι της δυάδας μας είναι το Norwich City - Τottenham. Από τη μία η Norwich έχει να αγωνιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου (δεν είχε υποχρεώσεις για το FA Cup το προηγούμενο Σαββατοκύριακο) και από την άλλη, η "κουρασμένη" Tottenham, λόγω Europa League (αν και ξεκούρασε κάποιους βασικούς, όπως ο Adebayor). Διαφορετικοί στόχοι, αλλά και οι δύο κυνηγούν τη νίκη: οι πρώτοι για να σωθούν, οι δεύτεροι για να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Θεωρούμε ότι οι Spurs θα επιβεβαιώσουν τη διαφορά ποιότητας με τους Canaries και. έστω και δύσκολα, θα φύγουν με τη νίκη. Οι επιστροφές βασικών παιχτών είναι αρκετές.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Real Betis - Athletic Bilbao. Έχουμε πει πολλές φορές ότι τους γηπεδούχους δεν τους έχουμε σε υπόληψη. Είναι μια ομάδα που δεν νικάει, καθώς σκοράρει με μεγάλη δυσκολία. Συνήθως για να το κάνει αφήνει αμυντικά κενά και τα πληρώνει. Η Athletic Bilbao έχει μείνει χωρίς νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια και πλέον νιώθει την πίεση των Sociedad και Villarreal. Ιδικά η εντός έδρας ήττα από την Espanyol στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να καλυφθεί με ένα διπλό και αυτό το ματς είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. 


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Norwich - Tottenham 2 2.15 1-0
Primera Division R. Betis - A. Bilbao 2 2.30 0-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.945 Lose




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India