Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου


Η χθεσινή ημέρα ήταν καλή γι’ αυτούς που κυνήγησαν μεγάλες αποδόσεις. Κάποια από τα φαβορί δεν τα κατάφεραν παραχωρώντας ισοπαλίες και κάποια αλλά έχασαν κάνοντας τις εκπλήξεις ακόμη μεγαλύτερες.

Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Espanyol μέσα στη Betis. Οι γηπεδούχοι χωρίς καμιά αμφιβολία είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Μόλις 2 νίκες σε 21 αγώνες ! Η τελευταία φορά που νίκησαν ήταν μήνας Σεπτέμβριος και οι επιτυχίες περιορίζονται σε κάποιες λευκές ισοπαλίες. Η Espanyol εκτός έδρας έχει μόνο δυο νίκες ως τώρα. Για τους φιλοξενούμενους είναι μια ευκαιρία να πάρουν την τρίτη τους νίκη, καθώς βλέπουμε ότι δεν θα υπάρξει γι’ αυτούς ευκολότερη έξοδος μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούμε αουτσάιντερ τους φιλοξενούμενους και θα ρισκάρουμε με το διπλό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Real Betis – Espanyol 2 3.20 2-0

Στη δυάδα μας η πρώτη επιλογή είναι το διπλό της Lyon μέσα στη Rennes. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Έχουν βρει ρυθμό και έχουν πλάνο στο παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι είναι ακριβώς το αντίθετο. Ακόμα ψάχνονται στο γήπεδο. Είναι ασύνδετοι και ασυγχρόνιστοι. Όταν παραλίγο να κερδίσεις την Lorient στην Βρεττάνη, πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την Rennes. Θα εμπιστευτούμε τους φιλοξενούμενους.
Η δεύτερη επιλογή είναι το διπλό της Napoli μέσα στην Atalanta. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον τελευταίο τους αγώνα μέσα στο Torino, ενώ προερχόταν από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Όμως η Cagliari και η Catania τις οποίες νίκησαν εντός, δεν συγκρίνονται με την σημερινή τους αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι που νίκησαν μεσοβδόμαδα τη Lazio για το κύπελλο, προέρχονται από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Έμειναν πίσω στο κυνήγι του τίτλου, όμως πρέπει να επανέλθουν στις επιτυχίες για να μη απομακρυνθούν και από τη δεύτερη θέση. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και επιλέγουμε διπλό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Rennes - Lyon 2 2.50 2-0
Serie A Atalanta - SSC Napoli 2 1.85 3-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.62 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India