Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 25 Ιανουαρίου


Όταν μπαίνεις στο Σαββατοκύριακο με κέρδη από την Παρασκευή, έχεις καλή ψυχολογία. Νομίζεις ότι θα τους τα πάρεις χοντρά αυτή τη φορά, μέχρι ν’ αρχίσεις να σκαλίζεις τα παιχνίδια για να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα και πάλι είναι δύσκολα.

Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Lorient μέσα στη Valenciennes. Η Valenciennes το παλεύει και αν διορθώσει λίγο την άμυνά της δεν θα κινδυνέψει. Έχει καλή ομάδα και οι εμφανίσεις στα τελευταία είναι πολύ καλές, αλλά ακόμη δεν εμπιστεύεται τις ικανότητές της. Από την άλλη η Lorient δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στα πόδια της και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Με το γρήγορο στυλ της κατά διαστήματα μπορεί να σκοτώσει την αντίπαλό της, αρκεί να κάνει αυτά τα διαστήματα. Θεωρούμε τους φιλοξενούμενους φαβορί, οπότε η απόδοση μας ικανοποιεί.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 
Valenciennes - Lorient 
2 3.00 1-1

Στη δυάδα το πρώτο σημείο είναι το διπλό της Villarreal μέσα στη Valladolid. Η Valladolid στα δυο τελευταία παιχνίδια της έφαγε 8 γκολ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας δεν χάνουν εύκολα (3 ήττες σε 9 αγώνες), σήμερα όμως αντιμετωπίζουν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα έχουν δύσκολο έργο.
Η Villarreal βρίσκετε στην 5η θέση και με τις εμφανίσεις της δείχνει ότι δύσκολα θα πέσει από εκεί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή αμυντική λειτουργία, καθώς έχουν δεχθεί 21 γκολ σε 20 αγώνες (όσα και η Real). Η διαφορά τους από τη Real που βάζει 3 γκολ ανά παιχνίδι, είναι ότι αυτοί βάζουν 2 γκολ κατά μέσο όρο.
Το δεύτερο σημείο είναι η ισοπαλία στον αγώνα Nantes - Reims. H Reims προσγειώθηκε από την Lyon με όλους στην ομάδα να λένε ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλες διαφορές με τους ¨μεγάλους¨. Η Nantes πάει από το κακό στο χειρότερο με κακές εμφανίσεις εδώ και δύο μήνες. Χαρακτηριστικό η άδικη νίκη της επί της Lorient όπου η τελευταία έχανε τις ευκαιρίες και με ένα γκολ στο τέλος οι γηπεδούχοι έκλεψαν το αποτέλεσμα. Νομίζουμε ότι η Reims μπορεί να πάρει την ισοπαλία και θα ρισκάρουμε.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division 
Valladolid – Villarreal 
2 1.95 1-0
Ligue 1 
Nantes - Reims 
X 3.10 0-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.04 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India