Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Άλλη μια Παρασκευή ξεκινά. Η ιδιαιτερότητα αυτού του σαββατοκύριακου είναι η επανεμφάνιση του γερμανικού πρωταθλήματος. Δύσκολα πάντως θα επιλέξουμε παιχνίδι από εκεί. Πήγαμε όμως Ισπανία και επιλέξαμε από εκεί.


Celta Vigo - Real Betis είναι το παιχνίδι που θα παίξουμε.. H Celta στους δυο τελευταίους αγώνες της παρουσιάστηκε αρκετά καλή. Τόσο στην εντός έδρας νίκη απέναντι στη Valencia, όσο και στην εκτός έδρας ήττα από την Espanyol έπαιξε αρκετά καλά. Στην πρώτη κατάφερε να βάλει 2 γκολ για να νικήσει και από την δεύτερη έχασε με γκολ στο 88ο λεπτό. Η Betis συνεχίζει ν’ απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Δε βάζει γκολ και κατά συνέπεια δεν κερδίζει. Ακόμη και οι ισοπαλίες που παίρνει είναι με 0-0 (4 στις 5), δηλαδή οφείλονται στη αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το ενδεχόμενο του 0-0 μας προβληματίζει, όμως βλέπουμε ότι οι πιθανότητες να σκοράρουν οι γηπεδούχοι είναι αρκετές κι έτσι επιλέγουμε τον άσσο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Celta Vigo - Real Betis 1 2.10 4-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India