Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Κυριακή σήμερα. Μας βγήκε η επιλογή ημέρας χτες αλλά μας τα χάλασε η Rennes που όσο και αν προσπαθούσε δεν μπόρεσε να νικήσει την άμυνα της Evian. Προχωράμε όμως γρήγορα γρήγορα στις σημερινές μας επιλογές.


Επιλογή ημέρας είναι από το παιχνίδι Getafe - Real Sociedad. Η Getafe την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να επιβληθεί εντός επί της Rayo και ηττήθηκε με 0-1. Οι γηπεδούχοι στους αγώνες που έδωσαν μετά τη διακοπή, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία τους έχασαν. Απέναντι στη Sociedad που γενικός σκοράρει εκτιμούμε ότι θα έχουν πρόβλημα. Μπορεί η Villarreal να σταμάτησε την ξέφρενη πορεία των φιλοξενούμενων την προηγούμενη αγωνιστική, η ήττα αυτή όμως δεν αλλάζει την εκτίμηση μας σε αυτούς. Θεωρούμε ότι η Sociedad μπορεί να πάρει το διπλό σήμερα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division  Getafe - R. Sociedad  2 2.40 2-2

Στην δυάδα μας επιλέξαμε Αγγλία. Swansea - Tottenham. Οι κύκνοι είναι ομάδα που κερδίζουν την κατοχή στα παιχνίδια τους. Όμως δε διακρίνονται για την αποτελεσματικότητα τους και φυσικά παρουσιάζουν αστάθεια μες στη σεζόν. Η Tottenham, μετά τη βαριά ήττα από τη Liverpool, έχει βελτιωθεί και μετράει συνεχόμενες νίκες, ενώ σκοράρει εύκολα δυο γκολ στα παιχνίδια της. Δύσκολο σημείο, αλλά θα επιλέξουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων.
Chelsea - Manchester United. Ντερμπι, αλλά με ξεκάθαρο φαβορί. Η Chelsea, δεν αποδίδει κάτι το ιδιαίτερο ως τώρα, αλλά είναι συνεπής ομάδα και στα ντέρμπι δε χάνει. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε μεταβατική σεζόν και ακόμη και στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια εμφανίζονται ευάλωτοι. Σε κάθε ντέρμπι όλα τα σημεία είναι πιθανά, αλλά στο σημερινό πιστεύουμε ότι ο Mourinho θα καταφέρει να το φέρει στα μέτρα του και να το κερδίσει εύκολα ή δύσκολα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Swansea - Tottenham 2 2.40 1-3
Premier League Chelsea - Man. Utd  1 1.72 3-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.12 WIN


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India