Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 18 Ιανουαρίου


Οι ομάδες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμό μετά τις διακοπές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να "μπαλώσουν" τις τρύπες τους κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Επειδή η εικόνα που εμφανίζουν οι περισσότερες ομάδες δεν είναι ξεκάθαρη, πορευόμαστε και αυτό το Σάββατο λίγο συντηρητικά.


Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία στο παιχνίδι της Premier League, Sunderland - Southampton. Μπορεί ο πρόεδρος των Saints (Cortese) να έφυγε και να φαίνονται "τριγμοί" στο οικοδόμημα, αλλά η Southampton παραμένει καλή ομάδα, δουλεμένη για ψηλά, που δύσκολα χάνει. Αρχίζει, μάλιστα, να δείχνει σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν της. Από την άλλη, η Sunderland είναι μια ομαδα αρκετά ανεβασμένη τον τελευταιο καιρο και, φυσικά, αισθητά βελτιωμένη με την αλλαγή προπονητή. Το αυριανό ματς, όμως, είναι παιχνίδι που θεωρούμε δύσκολο -παιχτικά- να πάρει το τρίποντο. Θεωρούμε ότι οι δύο αντίπαλοι θα αρκεστούν στη "μοιρασιά"...

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Sunderland - Southampton X 3.20 2-2

Πρώτο παιχνίδι για τη δυάδα μας: Lorient εναντίον Guingamp, κι εμείς διαλέγουμε τον άσσο. Η Lorient στο γήπεδό της βγάζει όλα της τα χαρίσματα. Η ήττα από την Nantes την προηγούμενη αγωνιστική είναι μαγική εικόνα αφού έπρεπε να σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές. Στο γήπεδό της τα δύο γκολ τα έχει σχετικά εύκολα. Η Guingamp είναι ομάδα που ξέρει που πατάει. Δεν έχει εύκολο το γκολ αφού έχει σκοράρει μόλις 2 σε 6 αγώνες. Αυτή η δυσκολία μας δείχνει τον άσσο και εμείς θα τον πάρουμε.

Δεύτερη επιλογή έχουμε τη νίκη της Rennes απέναντι στην Evian. Ο άσσος προτείνεται λόγω Evian και λιγότερο λόγω Rennes. Η Evian χωρίς να έχει βάθος στον πάγκο θα βγάλει σήμερα το 5ο παιχνίδι σε 2 εβδομάδες και μάλιστα μόνο με ήττες. Η ψυχολογία είναι στα τάρταρα, η κούραση εμφανής (που φάνηκε στην ήττα από την Troyes για το Λιγκ Καπ) και ο Dupraz να δηλώνει ότι είναι υπό πίεση. Η Rennes μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι αν παίξει σοβαρά και μάλιστα είναι και η ευκαιρία της να πάρει βαθμούς, αφού το πρόγραμμά της δυσκολεύει.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Lorient - Guingamp  1 1.90 2-0
League 1 Rennes - Evian 1 1.80 0-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.42 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India