Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 11 Ιανουαρίου

Το πιο δύσκολο αυτή την χρονική περίοδο είναι να προβλέψεις σε ποια κατάσταση επιστρέφουν οι ομάδες από την Χριστουγεννιάτικη διακοπή. Αυτό πάθαμε και εμείς χτες με τις Monaco και Montpellier. Την πρώτη την περιμέναμε καλύτερη και την δεύτερη πολύ χειρότερη από αυτό που έδειξε. έτσι σήμερα θα πάμε πιο συντηρητικά.


Επιλογή ημέρας είναι το παιχνίδι Elche vs Sevilla. Οι γηπεδούχοι είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό. Το βασικό πρόβλημα της Elche είναι η επιθετική της λειτουργία, καθώς βάζει κατά μέσο όρο κάτω από 1 γκολ ανά παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα σκοράρουν με αρκετή ευκολία. Ξεκίνησαν το νέο έτος με άνετη νίκη (3-0) επί της Getafe, ενώ είχαν κλείσει το προηγούμενο έτος με εκτός έδρας νίκη μέσα στη Villarreal. Έχουν πολύ καλύτερη ομάδα και θα τους εμπιστευτούμε.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division  Elche - Sevilla  2 2.10 1-1

Στην δυάδα μας πρώτο παιχνίδι είναι το Valenciennes vs Bastia. Η Valenciennes δεν είναι για εκεί κάτω και ήταν άτυχη σε κάποια αποτελέσματα της. Οι μεταγραφές που έκανε ήταν καλές και θα βοηθήσουν και μπορεί να κερδίσει την Bastia στην έδρα της. Μια Bastia που αδυνατεί να κάνει το όποιο παιχνίδι της εκτός έδρας και ειδικά τώρα που λείπει ο απρόβλεπτος Kazri.
Δεύτερο παιχνίδι το Southampton vs West Brom. Οι Saints ενώ ξεκίνησαν καλά, εμφανίζουν ένα ντεφορμάρισμα τις τελευταίες αγωνιστικές. Η έδρα τους - το St. Mary's - δεν τους έχει βοηθήσει. Ωστόσο, τα πάνε καλά με ομάδες που βρίσκονται κάτω απ' αυτές στη βαθμολογία. Η West Brom πάει με νέο προπονητή στο ερχόμενο ματς, και στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της παίρνει πάντα την ισοπαλία. Δύσκολη πρόβλεψη, αλλά πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα ξαναρχίσουν τις εντός έδρας νίκες.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Valenciennes - Bastia  1 2.05 3-2
Premier League Southampton - West Brom.  1 1.85 1-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.768 WIN


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India