Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου

Έρχεται σήμερα το κύριο πιάτο της εμβόλιμης αγωνιστικής σε Αγγλία και Γαλλία και φυσικά ο αριθμός των προβλέψεών μας αυξάνεται! Χτες, η Monaco μας χαροποίησε με την εύκολη επικράτησή της. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια στο σημερινό κουπόνι.


Επιλογή ημέρας είναι η εντός έδρας επικράτηση της Stoke απέναντι στη νεοφώτιστη Cardiff. Οι Potters δεν έχουν σχέση με την περσινή ομάδα -ο ερχομός του προπονητή Hughes τους "αναγκάζει" να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι "κάτι σαν ποδόσφαιρο" που έπαιζαν μέχρι πέρυσι. Άρχισαν να δείχνουν καλά σημάδια, αλλά η "σφαλιάρα" από την Everton τους προσγείωσε και πιστεύουμε ότι θα τους πεισμώσει. Η Cardiff τα πάει καλά μέχρι στιγμής, αλλά και με το Χ είναι ευχαριστημένη. Πιστεύουμε στο κίνητρο των ποδοσφαιριστών της Stoke, να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Stoke - Cardiff 1 2.10 0-0

Περνάμε στη δυάδα, με πρώτη επιλογή τον άσσο της Southampton επί της Aston Villa. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που "γοητεύει", τόσο με το παιχνίδι της και τα αποτελέσματά της, όσο και με τον προγραμματισμό της. Αρχίζουν και θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί στα εντός έδρας παιχνίδια τους, με αποδόσεις που συγκρίνονται με τις αντίστοιχες των μεγάλων ομάδων. Η Aston Villa, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι μια ομάδα ικανή να πετύχει πολλά, αλλά δείχνει να μην μπορεί να κάνει το "κλικ" που θα την πάει ακόμη ψηλότερα. Στηρίζουμε τη συνέπεια των Saints και ψηφίζουμε άσσο.
Δεύτερο παιχνίδι "κολλήσαμε" την ισοπαλία ανάμεσα στη Guingamp και τη Bordeaux. Η Guingamp δεν είναι ομάδα που έχει το ειδικό βάρος για δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα της. Η Bordeaux είναι σκληρή ομάδα και μετά την κριτική που δέχθηκαν από οπαδούς και πρόεδρο, δε θα πέσουν εύκολα. Προτιμούμε το Χ.
Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Southampton - Aston Villa 1 1.70 2-3
League 1 Guingamp - Bordeaux  X 3.00 0-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.10 Lose

Περνάμε στην τριάδα μας, και στον αγώνα Montpellier - Lorient.  Η Montpellier λειτουργεί υπό πίεση μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του προέδρου Nicollin. Περιμένουμε την αντίδραση των γηπεδούχων, απέναντι στην αφελή και άτυχη Lorient, που έχει τον προπονητή της απόντα και άρρωστο.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι κορσικανικό derby, όμως διεξάγεται εκτός Κορσικής λόγω τιμωρίας. Η Ajaccio ψάχνεται ακόμη και η άμυνά της είναι για γέλια, κάτι που μπορέι να εκμεταλλευτεί η επίθεση της Bastia. Εγγύηση αποτελεί ο Landreau κάτω από τα δοκάρια. Εκτιμούμε το διπλό.
Κλείνουμε με την ισοπαλία στο Swansea - Newcastle. Στηριζόμαστε στην απουσία των βασικών επιθετικών της Swansea (και στο κακό της πρόσωπο τελευταία), σε συνδυασμό με την εξαιρετική εικόνα της Newcastle. Βέβαια, πέμπτη νίκη στη σειρά για τη Newcastle μας φαίνεται κομματάκι δύσκολο, ενώ και οι Swans δεν παραδίνονται εύκολα στο Liberty Stadium.
Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Montpellier - Lorient 1 1.90 0-2
League 1 Ajaccio - Bastia  2 2.10 1-1
Premier League Swansea - Newcastle X 3.50 3-0
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 13.97 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μη διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India