Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου


Είμαστε στην "καρδιά" των εορτών και φυσικά στο Νησί το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον διατηρείται αμείωτο! Πέρασε η Boxing Day και ήδη 2 μέρες μετά έρχεται η νέα, 19η αγωνιστική! Δύσκολες οι επιλογές, καθώς πέρα από την έως τώρα εικόνα των ομάδων, πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν και το περιορισμένο χρονικό διάστημα ξεκούρασης των ποδοσφαιριστών.

Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία ανάμεσα στις West Ham και West Brom. Δύο ομάδες οι οποίες παλέυουν να πάρουν ένα τρίποντο, μπας και ανασάνουν από την ασφυκτική πίεση που δημιουργούν οι τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.. Οι Hammers προσπάθησαν προχθές για κάτι καλό απέναντι στην Arsenal, αλλά δεν άντεξαν μέχρι τέλους. Θέλουν το τρίποντο για να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση. Με αντίπαλο τη West Brom, η αλήθεια είναι ότι δε χάνουν εντός έδρας. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρή ομάδα. Αν και χωρίς προπονητή, πήραν την ισοπαλία από την Tottenham. Περιμένουμε παιχνίδι κέντρου, και ελπίζουμε να λήξει χωρίς νικητή.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League West Ham - West Brom X 3.40 3-3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India