Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου


Χθες μας επιβεβαίωσαν Ein. Frankfurt και Augsburg, καθώς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Σήμερα έχουμε πολλά παιχνίδια, οπότε κάναμε έξι επιλογές.

Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Real Sociedad μέσα στη Granada. Η Sociedad μας έχει εντυπωσιάσει στους τελευταίους αγώνες της. Για το πρωτάθλημα στα τελευταία 8 παιχνίδια της έχει νικήσει τα 6, έχασε μόνο από τη Real Madrid και ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Valladolid.
Η Granada δεν είναι πολύ κακή, όμως δεν είναι του επιπέδου των φιλοξενούμενων. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μαζεύουν βαθμούς, δεν είναι όμως ιδιαίτερα παραγωγικοί. Έχουν βάλει για παράδειγμα τα μισά γκολ σε σχέση με τη Sociedad, ενώ στον τελευταίο εντός έχασαν από τη Sevilla που είναι το ίδιο παραγωγική με την σημερινή τους αντίπαλο.
Για εμάς οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί…


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Granada - Real Sociedad 2 2.87 1-3

Στη Δυάδα μας το ένα σημείο είναι το διπλό της Napoli μέσα στη Cagliari. Οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει τους μισούς αγώνες στην έδρα τους και έχουν χάσει μόνο από την Bologna σε αυτήν. Όμως σήμερα φιλοξενούν μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ ώστε να αποφύγουν την ήττα.
Η Napoli στον τελευταίο αγώνα της έβαλε 4 γκολ στην Inter (4-2), στον προηγούμενο 3 γκολ στην Udinese (3-3) και στον τελευταίο εκτός έδρας 4 στη Lazio (2-4). Δεν ξέρουμε πόσα γκολ θα βάλουν οι φιλοξενούμενοι στην Cagliari, βλέπουμε όμως ότι οι πιθανότητες νίκης τους είναι πολλές.
Το άλλο σημείο είναι το διπλό Rennes μέσα στη Sochaux. Ο προπονητής της Sochaux, Renard, δήλωσε πάνω κάτω ότι δεν του αρέσουν οι παίχτες που έχει και λέει ότι αν δεν ενισχυθούμε θα έρθει η καταστροφή. Δεν έχει και πολύ άδικο εδώ που τα λέμε. Κάνει αλχημίες συνέχεια μπας και του βγει κάτι αλλά τζίφος. Περιμένει να βγεί η χρονιά για να ενισχυθεί και μάλλον το βλέπουν σαν αγγαρεία το παιχνίδι τύπου ¨άντε να παίξουμε και αυτό να δούμε τι θα κάνουμε μετά. Η Rennes κάτι έδειξε στα τελευταία. Ξεκούρασε και αρκετούς στο Coupe de la ligue σε αντίθεση με την Sochaux και έχει την ποιότητα να την κερδίσει.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Cagliari - SSC Napoli 2 2.10 1-1
Ligue 1 Sochaux - Rennes 2 2.50 2-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.25 Lose

Στην τριάδα το πρώτο σημείο είναι το διπλό της Bayer Leverkusen μέσα στην Werder Bremen. Η Werder Bremen έχει χάσει από τις μισές ομάδες που έχει παίξει (8 ήττες με 16 αντιπάλους). Ξεκίνησε το πρωτάθλημα προσέχοντας κυρίως τα νότα της, όμως στους τελευταίους 5 αγώνες της τρώει το λιγότερο 3 γκολ.
Η Leverkusen προέρχεται από το στραβοπάτημα απέναντι στην Eintracht Frankfurt και πιστεύουμε ότι δεν θα υποτιμήσει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο όσο καλύτερα γίνετε, ώστε να συνεχίσουν να έχουν ως στόχο τον τίτλο και στον δεύτερο γύρο. Εμείς μαζί τους…
Το δεύτερο σημείο είναι ο άσσος της Stoke απέναντι στην Aston Villa. Η Stoke δεν είναι ομάδα που εντυπωσιάζει, αλλά μπορεί και κρατάει το 0 στα τελευταία παιχνίδια της. Βελτιώνεται, αλλά απέχει πολύ από την ομάδα που θυμόμαστε μέχρι πέρυσι. Η Villa δεν είναι σταθερή και ο καλύτερός της επιθετικός, Benteke, δε σκοράρει σχεδόν καθόλου από όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι δε θα δεχτούν εύκολα γκολ, αλλά κυρίως θα βάλουν ένα παραπάνω.
Το τρίτο σημείο είναι η ισοπαλία στον αγώνα Crystal Palace – Newcastle. Η Crystal Palace ανεβαίνει από τη στιγμή που προσέλαβε τον Tony Pulis. Γίνεται ομάδα under (όπως περιμέναμε...) και παίρνει νίκες με μισό-0. Και από τελευταία, βάζει πλώρη για σωτηρία από νωρίς. Η Newcastle αφήνει πίσω το παιχνίδι με τη Southampton, αλλά αν και φαβορί, η Palace μόνο εύκολη λεία δεν είναι. Πιστεύουμε ότι η φόρα των γηπεδούχων θα αποτελέσει καλό ανάχωμα στις προσπάθειες των Magpies για τη νίκη. Ισοπαλία.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Werder Bremen - Bayer Leverkusen 2 1.72 1-0
Premier League Stoke - Aston Villa 1 2.30 2-1
Premier League Crystal Palace - Newcastle Χ 3.20 0-3
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 12.66 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India