Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Σάββατο σήμερα και έχουμε φουλ πρόγραμμα με μια επιλογή μας να περιλαμβάνει και ντέρμπυ κορυφής. Θα κινηθούμε όπως πάντα στα γνωστά μας πρωταθλήματα και έχουμε ξεχωρίσει έξι επιλογές που σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Newcastle επί της Southampton! H Newcastle εντός έδρας είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. H ήττα από τη Swansea "έσβησε" με το διπλό στο Old Trafford. Σημαντική η απουσία του εγκέφαλου Cabaye. Από την άλλη, η Southampton θα ταξιδέψει με αρκετές απουσίες, κάτι που προσθέτει προβληματισμό στις ήδη μέτριες εμφανίσεις της τελευταία. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμή τους στα στημένα, αλλά οι Magpies είναι σε φόρμα και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Newcastle - Southampton  1 2.50 1-1

Περνάμε στη δυάδα. Πρώτο παιχνίδι το derby κορυφής Manchester City vs Arsenal! H City 2 γκέλες συνεχόμενες πολύ δύσκολα να κάνει, ειδικά εντός έδρας. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, αλλά η μεν City είναι παραγωγική, η δε Arsenal στα τελευταία παιχνίδια είναι αναιμική. Επιπλέον, η City πήρε διπλό μέσα στο Μόναχο ξεκουράζοντας Aguero, Toure, ενώ η Arsenal δεν ξεκούρασε Ozil, Giroud και χρησιμοποίησε Ramsey, Wilshere.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Nice vs Sochaux! Παρά τα άσχημα αποτελέσματα οι της Nice τα αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και χωρίς να αγχώνονται. Έβγαλαν αντίδραση με την Reims χάνοντας άδικα τον βαθμό. Απέναντι στην, με επιθετική φιλοσοφία, Sochaux που έχει δεχθεί 37 γκολ όταν ο αμέσως χειρότερος έχει δεχθεί 28 ο Cvitanich θα έχει πιο εύκολο έργο απ' ότι συνήθως.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Man City - Arsenal 1 1.80 6-3
Ligue 1 Nice - Sochaux 1 1.83 1-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.29 WIN

Τέλος η τριάδα μας. Πρώτο παιχνίδι το Hannover vs Nurnberg. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους τα πηγαίνουν πολύ καλά σε αντίθεση με τα εκτός έδρα τους. Είναι αυτό που λέμε ομάδα έδρας. Πιστεύουμε ότι απέναντι στην Nurnberg που δεν έχουν γευτεί την χαρά της νίκης εκτός έδρας θα πάρουν το παιχνίδι.
Δεύτερο παιχνίδι το Ajaccio vs Lorient! Θα στηρίξουμε την Lorient σε αυτό το παιχνίδι για δύο λόγους. Πρώτον διότι βρίσκονται σε καλή φόρμα με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και δεύτερον διότι οι γηπεδούχοι έχουν εφτά(!) βασικούς παίχτες εκτός αποστολής. Με τόσες απουσίες και με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι δν μπορούν να περιμένουν πολλά.
Τρίτο παιχνίδι το Mainz vs B. M'Gladbach! Το Mainz δεν χάνει εύκολα στην έδρα του. Δεν φεύγουν πολλές ομάδες νικήτριες από εκεί. Η σημερινή του αντίπαλός όμως, είναι μία από αυτές που μπορούν να το πετύχουν αυτό. Η Borussia Monchengladbach την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τη Schalke με 2-1 και ανέβηκε στην 3η θέση φτάνοντας τη Dortmund. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη της , ενώ στα δυο τελευταία εκτός νίκησε μέσα σε VfB Stuttgart και Hamburger SV με 0-2 δείχνοντας επιτέλους ότι μπορεί να παίξει καλά και μακριά από το σπίτι της.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  Hannover - Nurnberg  1 1.95 3-3
Ligue 1 Ajaccio - Lorient 2 2.05 1-2
Bundesliga  Mainz - B M'Gladbach 2 2.50 0-0
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 9.99 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India