Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Κοιτάς το κουπόνι. Το ξανακοιτάς. Σκέφτεσαι! Κάνεις μία πρόχειρη διαλογή. Βρίσκεις κάποια παιχνίδια. Σου αρέσουν. Τα ξανακοιτάς. Ξανασκέφτεσαι. Κάπου εκεί σου έρχονται οι αμφιβολίες για το σημείο που διάλεξες. Το παίζεις. Άλλες φορές σου κάθεται, άλλες όχι! Αυτό το σενάριο συμβαίνει κάθε φορά που παίζουμε στοίχημα.

Επιλογή ημέρας είναι το Montpellier vs Saint-Etienne. Ο προβληματισμός μας περισσότερο είναι στους γηπεδούχους παρά στους φιλοξενούμενους που πάνω κάτω ξέρουμε που θα κινηθούν. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι παίχτες βγάζουν μια αντίδραση. Περιμένουμε αυτή την αντίδραση και εκεί που ήταν να προτείνουμε το διπλό αποφασίσαμε να παίξουμε το Χ.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Montpellier - Saint-Etienne  X 3.20 0-1

Η δυάδα μας τώρα περιλαμβάνει μόνο β' Γαλλίας. Πρώτο παιχνίδι είναι το Brest vs Nimes. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τον περσινό υποβιβασμό και έχουν χάσει πολλούς χρήσιμους βαθμούς. Δεν είναι ομάδα που θα μπλέξει σε περιπέτειες. Οι φιλοξενούμενοι είναι κακοί εκτός έδρας με άσχημα ποσοστά. Και οι δυο είναι σφιχτές ομάδες που δεν σκοράρουν εύκολα αλλά θεωρούμε ότι γηπεδούχοι θα κερδίσουν.
Δεύτερο παιχνίδι το Troyes vs Le Havre. Και αυτό το σημείο το διαλέξαμε λόγω των φιλοξενούμενων. Είναι αναιμική ομάδα και αφελής ειδικά στα εκτός έδρας. Η Troyes με το περσινό επιθετικό στυλ μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι στην έδρα τους και να πλησιάσουν περισσότερο τις θέσεις ανόδου.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Brest - Nimes 1 2.10 1-1
Ligue 2 Troyes - Le Havre  1 2.10 0-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.41 Lose


Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India