Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Δύσκολη μέρα στοιχηματικά η σημερινή. Οι καλές αποδόσεις άρχισαν να πέφτουν. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε σημεία. Χτες τα πήγαμε σχετικά καλά και ελπίζουμε να τα πάμε και σήμερα.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Bastia στην έδρα της επί της Evian. Νομίζω είναι περιττό να ξαναπούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι ομάδα έδρας και όποιος φιλοξενείται στην Κορσική περνά ένα δύσκολο δίωρο. Πόσο μάλλον όταν λέγεσαι Evian που δεν έχει ούτε την φανέλα ούτε το ειδικό βάρος να αντισταθείς στην πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Bastia - Evian  1 1.95 2-0

Στην δυάδα πρώτο παιχνίδι είναι το Atalanta vs Roma. Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν και άτυχες η Roma δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει σήμερα. Η Atalanta βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος και ειδικά στην έδρα της αλλά εμείς θα στηρίξουμε τους Ρωμαίους που μας πλήρωσαν τόσες φορές στην αρχή του πρωταθλήματος.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Hannover vs Eintracht Fr.! Οι γηπεδούχοι είναι μόνο ομάδα έδρας. Ότι βαθμούς έχει είναι από την έδρα της μιας και εκτός έδρας έχει μόνο ήττες. Το αντίθετο συμβαίνει με την Eintracht που παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν μια κούραση παραπάνω λόγω του παιχνιδιού στο Bordeaux που δεν έδειξαν καλή εικόνα και δεινοπάθησαν από την προβληματική φέτος Bordeaux παρά το γεγονός ότι νίκησαν.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Atalanta - Roma 2 1.85 1-1
Bundesliga  Hannover - Eintracht Fr.  1 2.40 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.44 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India