Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 9 Νοεμβρίου


Ξεκινάμε το κύριο πιάτο αυτής της εβδομάδας με τις επιλογές του Σαββάτου. Όπως κάθε φορά, διαλέξαμε 6 παιχνίδια που "ψαρέψαμε" και σας τα σερβίρουμε!


Επιλογή ημέρας είναι η εντός έδρας νίκη της Getafe απέναντι στην Elche. Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι κηνυγούν κάθε παιχνίδι και δε βολεύονται με την ισοπαλία. Αυτό δείχνουν τα στατιστικά τους, καθώς έχουν 5 νίκες, 6 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία! Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποιες εκλάμψεις, αλλά γενικά δεν πείθουν ως ομάδα.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Getafe - Elche 1 2.05 1-1

Στη δυάδα μας, έχουμε σαν πρώτο σημείο την επικράτηση της Aston Villa επί της Cardiff. Οι γηπεδούχοι μας έχουν μπερδέψει διότι, ενώ ξεκίνησαν με καλές και πειστικές εμφανίσεις απέναντι στις λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες, πλέον έχουν 4 ματς να σκοράρουν! Πιστεύουμε ότι οι επιστροφές των Agbolanhor και Delph θα τη βοηθήσουν να ξαναβρεί τον εαυτό της, απέναντι στους Ουαλούς, οι οποίοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στη Swansea.
Δεύτερο σημείο είναι η εκτός έδρας επικράτηση της Lille, απέναντι στη Guingamp. Οι φιλοξενούμενοι βάλθηκαν να διαψεύσουν όσους υποστήριζαν ότι το πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν μόνο δύο ομάδες. Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, πήραν μεγάλη νίκη επί της Monaco την προηγούμενη αγωνιστική και σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Aston Villa - Cardiff City 1 2.05 2-0
League 1 Guingamp - Lille 2 2.30 0-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.71 Lose

Κλείνουμε με την τριάδα μας. Πρώτη επιλογή έρχεται η νίκη της Bastia επί της Rennes. Οι Κορσικανοί μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στην έδρα τους και οι φίλαθλοι τους δίνουν το κάτι παραπάνω. Όλα δεξιά πάνε ως τώρα στη Rennes, που ό,τι δοκιμάζουν τους βγαίνει. Ε, κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό! Θα πάμε με την έδρα!
Έπειτα, επιλέγουμε την εκτός έδρας νίκη της West Ham απέναντι στη Norwich. Δύο ομάδες που ζορίζονται στο γκολ, καθώς λείπουν βασικά επιθετικά τους γρανάζια. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλοί αμυντικά και στο σημερινό ματς, μάλλον ήρθε η ώρα να βγουν λίγο απ'το καβούκι τους, να αφήσουν το 4-6-0 και να παίξουν με επιθετικό. Η επιστροφή του Cole τους δίνει τη δυνατότητα να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, μια Norwich που έρχεται πληγωμένη μετά το 7-0 της προηγούμενης αγωνιστικής.
Τέλος, ισοπαλία βλέπουμε στη γερμανική μας επιλογή, μεταξύ Hoffenheim και Herta. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν εντός και οι φιλοξενούμενοι δεν κερδίζουν εκτός! Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν κάποιο προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά θεωρούμε ότι η ισοπαλία έχει πολλές πιθανότητες και θα το ρισκάρουμε...

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Bastia - Rennes 1 2.37 1-0
Premier League Norwich - West Ham 2 3.20 3-1
Premier League Hoffenheim - Herta BerlinX 3.40 2-3
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 25.78 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μη διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India