Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Τελευταία μέρα του μήνα σήμερα. Μεγάλο κουπόνι όπως κάθε φορά και εμείς κάναμε τις επιλογές μας βρίσκοντας έξι παιχνίδια που πιστεύουμε ότι αξίζουν να τα στοιχηματίσουμε. Κυρίως είναι ομάδες σε καλή φόρμα που έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι τους και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν.

Επιλογή ημέρας είναι το παιχνίδι Newcastle vs West Brom.! Οι Magpies βρίσκονται σε πολύ καλό "φεγγάρι". Τρεις συνεχόμενες νίκες και με την έδρα τους να αποτελεί εγγύηση φέτος (ακόμη και με Liverpool, Chelsea). H West Brom είναι αρκετά καλή, αλλά παρουσιάζει νεκρά διαστήματα στην αμυντική της λειτουργία, γεγονός που πιστεύουμε ότι θα εκμεταλλευτεί η Newcastle, η οποία μάλιστα σκοράρει σχεδόν πάντα 2 γκολ εντός έδρας. Άσσος σε καλή απόδοση.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Newcastle - West Brom.  1 2.05 2-1

Ας περάσουμε στην δυάδα μας. Πρώτο παιχνίδι το Lorient vs Nice! Οι γηπεδούχοι μετά την τεσσάρα στην έδρα της Evian έχουν καλή ψυχολογία και θυμήθηκαν το ανέμελο παιχνίδι τους. Ο Traore την ανέβασε επίπεδο και ο Gourcuff νιώθει καλύτερα. Από την άλλη οι τραυματισμοί στο κέντρο είτε μεσοεπιθετικών είτε μεσοαμυντικών παιχτών έχει βγάλει από τον ρυθμό της την Nice εδώ και ένα μήνα και δύσκολα θα τον ξαναβρεί. Ενδεικτικά είναι τα αποτελέσματά της στα εκτός έδρας παιχνίδια της.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Hertha vs Augsburg. Οι γηπεδούχοι έχασαν τα δυο τελευταία εντός (χωρίς να σκοράρουν) από Leverkusen και Schalke. Δημιούργησαν φάσεις και πίεσαν τους αντιπάλους τους όπως συνηθίζουν στο Βερολίνο, όμως δεν κατάφεραν τελικά να βάλουν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι του επιπέδου των παραπάνω ομάδων και είναι πολύ δύσκολο ν’ αποφύγουν την ήττα. Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους παρουσιάζονται αδύναμοι με 5 ήττες στις 6 εξόδους.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Lorient - Nice 1 2.00 3-0
Bundesliga  Hertha - Augsburg  1 2.00 0-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.00 Lose

Τέλος η τριάδα μας. Αρχή με το West Ham - Fulham: Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων, που ψάχνονται ακόμη. Οι γηπεδούχοι έχουν αξιόλογο ρόστερ, αλλά δεν είναι -για την ώρα- αποτελεσματική ομάδα. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Martin Jol βρίσκεται στην "πρίζα" και ξέρει ότι δε θα βγάλει τη χρονιά, αν η Fulham συνεχίσει έτσι. Ομάδες με κακές επιθετικές λειτουργίες (αλλά όχι κακούς επιθετικούς). Ισοπαλία, καθώς όλα φαίνονται μοιρασμένα.
Συνεχίζουμε με το Valenciennes vs Lille! Οι φιλοξενούμενοι έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ στην άμυνά τους και έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δέχθηκαν γκολ με τον Enyeama να κατεβάζει τα ρολά. Οι γηπεδούχοι παρά την βελτίωσή τους δεν είναι ακόμη σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και δέχονται σε κάθε παιχνίδι γκολ. Με την λογική ότι η Lille δεν δέχεται και η Valenciennes δέχεται, εμείς λέμε διπλό.
Τελειώνουμε με το παιχνίδι Parma vs Bologna. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξαργυρώσουν την τεράστια νίκη τους στην Νάπολι και να συνεχίσουν στον καλό ρυθμό που βρίσκονται. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, είναι τυχεροί για τα καλά αποτελέσματα που έχουν τελευταία αλλά η αρρώστια του παιχταρά Diamandi ίσως αποτελέσει κλειδί στο παιχνίδι της.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League West Ham - Fulham  X 3.50 3-0
Ligue 1 Valenciennes - Lille  2 2.10 0-1
Serie A  Parma - Bologna 1 1.80 1-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 13.23 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India