Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Τρίτη 26 Νοεμβρίου

Αφήνουμε προς το παρόν τα πρωταθλήματα και θα ασχοληθούμε με το Champions League. Φτάσαμε αισίως στην προτελευταία αγωνιστική και η αγωνία των ομάδων και των φιλάθλων τους είναι στο κόκκινο. Φυσικά υπάρχουν και πιο άνετες ομάδες που πρέπει να λάβουμε υπόψη.

Επιλογή ημέρας είναι το παιχνίδι Steaua Bucurest vs Schalke! Οι Γερμανοί έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από τώρα την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση νικώντας τους Ρουμάνους στην έδρα τους και αν βολέψει το αποτέλεσμα της Βασιλείας. Παρ' ότι είναι δύσκολη η έδρα των Ρουμάνων θεωρούμε ότι οι Γερμανοί δεν θα χάσουν αυτή την ευκαιρία.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League Steaua B. - Schalke  2 2.05 0-0

Στην δυάδα μας τώρα. Πρώτο παιχνίδι το Basel vs Chelsea. Η ήττα της πρώτης αγωνιστικής στο Stamford bridge από την Βασιλεία δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα από τους Άγγλους. Θεωρούμε ότι οι Λονδρέζοι θα πάρουν την νίκη και θα περάσουν ως πρώτοι στον όμιλο τους.
Δεύτερο παιχνίδι το Celtic vs Milan. Θα στηρίξουμε τους Σκοτσέζους. Είναι ψηλά και δυνατά κορμιά και περιμένουν πως και πως τα παιχνίδια της Ευρώπης αφού το πρωτάθλημά τους του φαίνεται βαρετό. Περιμένουμε να τα δώσουν όλα στην τελευταία τους ευκαιρία να περάσουν τον όμιλο απέναντι σε μία Milan που ναι μεν έχει εμπειρία και βαριά φανέλα αλλά απογοητεύει φέτος. Μπορούν οι Σκοτσέζοι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League Basel - Chelsea 2 1.83 1-0
Champions League Celtic - Milan 1 3.00 0-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.49 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India