Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 23 Νοεμβρίου


Μας επιβεβαίωσε χθες η Marseille με την εκτός έδρας νίκη της κι έτσι, μπαίνουμε με το δεξί στο Σαββατοκύριακο. Σε ένα δύσκολο στοιχηματικά Σαββατοκύριακο, με πολλούς αγώνες μεταξύ ισοδύναμων ομάδων.


Επιλογή ημέρας είναι ο άσσος της Hellas Verona απέναντι στην Chievo. Μπορεί να είναι ντέρμπι πόλης το παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι έχουν 6 νίκες σε 6 αγώνες στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με 8 ήττες στους 12 αγώνες. Θα εμπιστευτούμε την ομάδα που έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και όχι αυτήν που θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να παραμείνει στην κατηγορία…

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Hellas Verona - Chievo Verona  1 2.10 0-1

Στη Γερμανία, θα εμπιστευτούμε τη Leverkusen, που παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη και η Hertha είναι πολύ πιθανόν ν’ αποτελέσει το 10ο θύμα της. Σε 12 αγώνες έχουν 9 νίκες οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι γηπεδούχοι στον τελευταίο τους αγώνα στο Βερολίνο έχασαν από τη Schalke με 0-2. Εμπιστευόμαστε το momentum των φιλοξενούμενων.
Λίγο πιο πάνω, στην Αγγλία, θα επιλέξουμε τη Hull απέναντι στην Crystal Palace. Η Hull δεν είναι ομάδα που "εμπνέει",ωστόσο κουτσά στραβά παίρνει βαθμούς. Η Crystal Palace δεν έχει δείξει κάτι ως τώρα: είναι τελευταία, με 0 βαθμούς εκτός έδρας και με 0 σουτ (!) σε δύο ματς ως τώρα. Πιστεύουμε στη νίκη των γηπεδούχων και ελπίζουμε να μην αναστηθούν σήμερα οι Λονδρέζοι.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Hertha Berlin - Bayern Leverkusen 2 2.37 0-1
Premier League Hull - Crystal Palace 1 1.80 0-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.26 Lose

Στην τριάδα μας, πρώτη επιλογή έχουμε τη νίκη της Sochaux απέναντι στη Bastia - ένα must-win παιχνίδι για τη Sochaux. Καλές εμφανίσεις από όταν ήρθε ο Ρενάρ, άλλα δεν έχουν έρθει ως τώρα τα κατάλληλα αποτελέσματα. Παίζει επιθετικά και το πληρώνει και σήμερα εκτιμούμε ότι θα είναι πιο προσεκτική, απέναντι σε μια Bastia η οποία είναι εντελώς διαφορετική, απογοητευτική ομάδα όταν "ταξιδεύει"!
Συνεχίζουμε με τη νίκη της Montpellier. Μια ομάδα συνηθισμένη στην ισοπαλία, αν και αδικεί τον εαυτό της με τις κόκκινες που δέχεται. Οι φίλαθλοι δε θέλουν τον Fernandez, οπότε το παιχνίδι σήμερα είναι ένα ακόμα must-win. Η Guingamp με απόντα τον Yatabare θα παλέψει για το Χ, αλλά πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν σοβαροί.
Κλείνουμε με το παιχνίδι στο Craven Cottage. H Fulham άλλαξε προπονητή και λογικά θα έχει καλή ψυχολογία. Πάντα καλή εντός έδρας, αν και η βαθμολογία την αδικεί. Η Swasea ζορίζεται λόγω Ευρώπης και η απουσία του Michu την αλλάζει σαν ομάδα. Με δεδομένο ότι η Fulham σκοράρει εύκολα εντός έδρας και η swanse έχει κατοχή μπάλας σε τέτοια ματς, επιλέγουμε την ισοπαλία.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Sochaux - Bastia 1 2.40 1-1
League 1 Montpellier - Guingamp  1 1.95 1-1
Premier League Fulham - Swansea X 3.25 1-2
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 15.21 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μη διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India