Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Επιστροφή στα βασικά, λοιπόν! Και στο τρόπο που παίζουμε το στοίχημά μας αλλά και για κάποιες ομάδες που δεν μπορούν να βρουν ρυθμό. Επίσης επιστρέφουμε και στα πρωταθλήματά μας χωρίς διακοπή ως τα Χριστούγεννα και περιμένουμε οι καλές ομάδες να κάνουν ένα καλό φίνις.

Η επιλογή ημέρας είναι από Γαλλία και είναι το παιχνίδι Ajaccio vs Marseille! Οι γηπεδούχοι μετά την απόλυση του Ravanelli έβγαλαν μια κάποια αντίδραση και ανεπαίσθητα βελτιώθηκαν. Η Κορσική δεν είναι ποτέ εύκολη έξοδος για κανέναν αλλά η Marseille έχει μείνει πίσω και θα υπάρξει μια διόρθωση. Θεωρούμε ότι θα κερδίσει παρά τα όποια προβλήματα είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Ajaccio - Marseille  2 1.90 1-3

Στη δυάδα μας, τώρα το πρώτο παιχνίδι είναι το Stuttgart vs B. M'gladbach! Οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό δυσκολεύονται να πάρουν αποτελέσματα και αυτό οφείλεται περισσότερο στην ευστοχία τους. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έχουν καλύτερη ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν την ποιότητά τους και εκτός έδρας. Ο συνδυασμός των παραπάνω μας οδηγούν στην ισοπαλία.
Δεύτερο παιχνίδι είναι από β΄ Γαλλίας, CA Bastia vs Metz! Οι γηπεδούχοι έχουν αποδεχθεί και με δηλώσεις τους ότι θα πέσουν. Η διαφορά ποιότητας με τις άλλες ομάδες είναι τεράστια και το ρόστερ δεν είναι αντάξιο της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, απολαμβάνουν την πρώτη θέση και πηγαίνουν φουλ για άνοδο. Θα ποντάρουμε στην ποιότητα των φιλοξενούμενων που μπορούν να βάλουν τουλάχιστον ένα παραπάνω γκολ από τους γηπεδούχους.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  Stuttgart - B. M'gladbach X 3.50 0-2
Ligue 2 CA Bastia - Metz 2 1.90 0-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.65 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India