Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Συνεχίζουμε σήμερα μετά την χθεσινή μας επιτυχία με την νίκη της Angers. Μεγάλο κουπόνι και σήμερα όπως και κάθε Σάββατο άλλωστε. Από τις πολλές επιλογές που είχαμε, διαλέξαμε έξι και σας τις παρουσιάζουμε. Σιγά σιγά τα πρωταθλήματα φτάνουν στο 1/3 της διαδρομής τους και οι ομάδες οφείλουν να κάνουν τον απολογισμό τους.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Saint-Etienne, στην έδρα της Sochaux! Τεράστια εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην PSG και αν δεν έμενε με 10 θα κέρδιζε κιόλας. Οι γηπεδούχοι ναι μεν έδειξαν πιο σοβαροί με τον Renard στον πάγκο τους αλλά δεν έχουν ακόμη την ποιότητα να χτυπήσουν την Saint-Etienne.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Sochaux - Saint-Etienne 2 1.85 0-0

Στην δυάδα τώρα έχουμε σαν πρώτο παιχνίδι το Hull vs Sunderland! H Hull είναι μία από τις ομάδες που ξέρουν τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο. Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και αήττητη εντός έδρας. Η Sunderland έχει ψυχολογία μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με τη Newcastle, αλλά το ροστερ που άφησε πίσω του ο Di Canio παραμένει "τσεκουρεμένο".
Δεύτερο παιχνίδι το Ajaccio vs Valenciennes. Ο Ravenelli παίζει το κεφάλι του και οι παίχτες απ΄ ότι φαίνεται τον στηρίζουν. Στα τελευταία δύο έδειξαν να βελτιώνονται αισθητά κάτι που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν οι φιλοξενούμενοι. Άνευροι και αδιάφοροι που πραγματικά έσερναν το κορμί τους στο γήπεδο. Θα δώσου με το προβάδισμα σε αυτούς που έχουν τουλάχιστον πάθος.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Hull - Sunderland 1 2.15 1-0
Ligue1 Ajaccio - Valenciennes 1 2.50 1-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.37 Lose

Τέλος η τριάδα μας. ξεκινάμε με το Evian vs Toulouse. Η Toulouse προσπαθεί να συνέλθει από την σφαλιάρα από την Rennes με 0-5. Ο εγωισμός των παιχτών βγήκε στο 1-3 με την Creteil. Γενικά η Toulouse δεν είναι κακή ομάδα και εκτός έδρας είναι καλύτερη από την Evian που παραμένει στα χαμηλά της επίπεδα που την έχουμε συνηθίσει. Θα δώσουμε ψήφο στην αντίδραση της Toulouse που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Συνεχίζουμε με το Hertha vs Schalke! Οι δυο ομάδες έχουν δείξει τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που αναμενόταν. Η Hertha μόνο ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία της δεν δείχνει, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. στηρίζουμε την έδρα.
Τέλος το παιχνίδι West Ham vs Aston Villa! Η West Ham δεν τα πάει καλά εντός έδρας και το απουσιολόγιο του Allardyce είναι γεμάτο. H Aston Villa φτάνει πάντα κοντά στην πηγή, αλλά για την ώρα αδικεί τον εαυτό της. Η επιστροφή του Benteke θεωρούμε ότι θα τη βάλει στον "ίσιο" δρόμο, αρχής γενομένης από το ματς με τους Hammers.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Evian - Toulouse 2 2.80 2-1
Bundesliga Hertha - Schalke 1 2.30 0-2
Premier League West Ham - Aston Villa 2 3.50 0-0
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 22.54 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India