Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Η σημερινή ημέρα μας προσφέρει πολλά παιχνίδια και μάλιστα πολλά derby από όλη την Ευρώπη. Οι επιλογές είναι από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Οι ομάδες προσπαθούν για το καλύτερο ξέροντας ότι η διακοπή για τις εθνικές ομάδες μπορεί να αλλάξει άρδην τα πράγματα. Ας περάσουμε όμως στις επιλογές μας.

Επιλογή ημέρας είναι από το «derby du Rhône»! Η γηπεδούχος Saint-Etienne βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της Lyon. Χρόνια περίμεναν οι γηπεδούχοι να βρουν σε τέτοια κατάσταση τους Lyonnais και δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ήρθε η ώρα για την εκδίκησή τους. 


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1  Saint-Etienne - Lyon  1 2.05 1-2

Συνεχίζουμε με την δυάδα μας. Πρώτο παιχνίδι Derby Manchester United vs ArsenalΗ Man.United θέλει την νίκη για να κλείσει η διαφορά από την κορυφή. Η Arsenal είναι σε καλή κατάσταση, αλλά στο Old Trafford η παράδοση είναι εναντίον τους. Οι γηπεδούχοι αφήνουν πίσω το κακό ξεκίνημα και Θα τους στηρίξουμε, μιας και καίγονται περισσότερο για το τρίποντο.

Δεύτερο παιχνίδι το Cievo vs Milan! Όταν λες ότι έκανες το καλύτερο σου παιχνίδι με την Bologna και έφερες 0-0 χωρίς ίχνος ευκαιρίας δεν είσαι σοβαρός αλλά επικίνδυνος για την ομάδα σου. Βέβαια κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην Milan αλλά η ιστορία και η ποιότητα των παιχτών δεν συγκρίνονται. Παίχτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν το διπλό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Man. Utd - Arsenal  1 2.30 1-0
Serie A  Cievo - Milan 2 1.90 0-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.37 Lose


Τελειώνουμε με την τριάδα μας. Πρώτο παιχνίδι το Swansea vs StokeΗ Swansea είναι σαφώς ανώτερη από τη Stoke. Θα έχουν την κατοχή της μπάλας και θα κυριαρχήσουν στον αγώνα. Ελπίζουμε η απουσία του Michu να μην αποδειχθεί μοιραία και οι Κύκνοι δεν καταφέρουν να σκοράρουν. Η Stoke βρίσκει τα πατήματα της, αλλά ακόμη και ενδεχόμενη ισοπαλία στο Liberty θα πρέπει να θεωρηθεί μίνι έκπληξη..
Δεύτερο παιχνίδι το Atalanta vs BolognaΗ Atalanta στην έδρα της δεν χαρίζεται σε κανέναν, οπότε πιστεύουμε ότι δεν θα το κάνει και με αντίπαλο τη Bologna. Τελευταίο εντός των γηπεδούχων η ισοπαλία απέναντι στην Inter, ενώ προτελευταίο η νίκη επί της Lazio. Οι φιλοξενούμενοι παρόλο που τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μαζεύουν βαθμούς, δεν πείθουν με την απόδοση τους. Θα εμπιστευτούμε την έδρα…
Τέλος το παιχνίδι Villareal vs Atletico Madrid
Η Atletico Madrid φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση και δείχνει να μπορεί. Η συγκεκριμένη δοκιμασία στην έδρα της Villarreal, θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τις προσδοκίες των φιλοξενούμενων. Εμείς είμαστε μαζί τους, καθώς φέτος βλέπουμε να δημιουργούν πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι…

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Swansea - Stoke 1 2.00 3-3
Serie A  Atalanta - Bologna 1 2.05 2-1
Primera Division  Villareal - At. Madrid  2 2.10 1-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 8.61 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India