Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Η πιο δύσκολη μέρα που έχουμε αντιμετωπίσει όσον αφορά το στοίχημα είναι η σημερινή για την φετινή χρονιά. Παρά τα πολλά παιχνίδια οι αποδόσεις σε πολλά από αυτά είναι αστείες και ψάχνουμε σημεία με το κιάλι. Η ομάδα όμως της betonias έψαξε και διάλεξε έξι παιχνίδια και σας τα παρουσιάζουμε.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Nantes στην έδρα της απέναντι στην Evian TG! Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο και στην έδρα τους επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο διπλό στην Rennes έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Από την άλλη η Evian ποτέ δεν ήταν καλή εκτός έδρας και τα προβλήματα του προπονητή με τους παίχτες του μας οδηγούν πιο εύκολα στην επιλογή του άσσου!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Nantes - Evian TG 1 1.85 3-0

Η δυάδα μας θα έχει δύο άσσους. Ξεκινάμε με την νίκη της Cardiff επί της Newcastle. Θεωρούμε ότι η καλή έδρα της γηπεδούχου θα κάνει το θαύμα της και θα της δώσει την νίκη απέναντι στην ασταθή Newcastle που παίζει με τα φεγγάρια της. Επιπλέον η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική της Cardiff θα της δώσει νέο αέρα και θα διώξει λίγο το άγχος της νεοφώτιστης.
Ο δεύτερος άσσος είναι αυτός της Toulouse επί της Nice. Ναι, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον killer Cvitanich αλλά μεσοεπιθετικά πονάνε πολύ λόγω απουσιών βασικών στελεχών της επίθεσης. Η απογοητευτική εμφάνισή της στη Nantes και η, με το ζόρι, νίκη επί της Guingamp μας οδηγούν προς τη αριστερή μεριά. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να στρώνουν και είναι αρκετά ανταγωνιστικοί βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα. Η θέση τους είναι άδικη και πρέπει να υπάρξει διόρθωση.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Cardiff - Newcastle 1 2.45 1-2
Ligue1 Toulouse - Nice 1 1.95 1-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.77 Lose

Τέλος η τριάδα! Αρχίζουμε με το Stuttgart vs Werder! Οι γηπεδούχοι είναι ίσως η πιο αποτελεσματική ομάδα του πρωταθλήματος. Με λίγες φάσεις σκοράρει και αυτό δεν παραβλέπεται ειδικά όταν απέναντί της θα έχει τη, παιδική χαρά, άμυνα της Werder! Λίγη ομάδα η φιλοξενούμενη και φέτος.
Συνεχίζουμε με το Rayo Vallecano vs Sociedad! Οι μαδριλένοι είναι πολύ αφελείς φέτος και δέχονται αστεία γκολ κάτι που τους έχει κοστίσει ως τώρα αφού έχει μόνο μία νίκη. Η Rayo είναι ένα επίπεδο κάτω από τις άλλες ομάδες και η Sociedad έχει τους παίχτες να πάρει το παιχνίδι παρά την κούραση που θα κουβαλά από τα συνεχόμενα παιχνίδια!
Κλείνουμε με το Valenciennes vs Reims! Οι γηπεδούχοι ενώ δεν είναι κακή ομάδα έχουν 7 συνεχόμενες ήττες και η νίκη για αυτούς είναι μονόδρομος αλλιώς αναμένεται να πέσουν κεφάλια. Απέναντι της όμως βρίσκεται η πιο σφιχτή ομάδα του πρωταθλήματος που δεν την χαλάει και η ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε στο διπλό αν δεν έλειπε ο Fortes που δίνει ταχύτητα στις αντεπιθέσεις αλλά τώρα θα παραμείνουμε στο Χ.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Stuttgart - Werder Br. 1 1.72 1-1
Primera Division Rayo Vallecano - Real Sociedad 2 2.40 1-0
Ligue1 Valenciennes - Reims X 3.10 1-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 12.79 Lose

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India