Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

Παρασκευή και έχουμε μπροστά μας πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια. Εμείς όμως θα είμαστε φειδωλοί. Οι ομάδες έρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να λάβουμε πολλά υπόψη μας για να κάνουμε την σωστή επιλογή. Μας άρεσαν και κάποια άλλα παιχνίδια αλλά είπαμε. Θα παραμείνουμε φειδωλοί!
Σήμερα επιλέξαμε μόνο ένα παιχνίδι. Θα ταξιδέψουμε στην Κορσική για να υποστηρίξουμε την τοπική Bastia απέναντι στη Lorient. Είναι ενδιαφέρον παιχνίδι από την άποψη ότι οι γηπεδούχοι δείχνουν να ρολάρουν όσο περνά ο καιρός και τα παιχνίδια. Βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα τα έχει καταφέρει πολύ καλά και έδειξαν να έχουν τα στοιχεία να ανέβουν παραπάνω στη βαθμολογία. Από την άλλη η Lorient βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Εκτός έδρας συμπεριφέρεται σαν να ξεχνά το ποδόσφαιρο που ξέρει, είναι άτολμη και αναιμική. Η Bastia δείχνει να είναι ένα σκαλί καλύτερη αυτή την περίοδο και ειδικά στην Κορσική δύσκολα την κοντράρεις πόσο μάλλον όταν η απόδοση της νίκης της είναι στο 2.50!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Bastia - Lorient 1 2.50 4-1

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India