Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Χτες ήμαστε στην Ιταλία, σήμερα πηγαίνουμε στην Ισπανία για να παίξουμε το τελευταίο χρονικά παιχνίδι που έχει αυτή η εμβόλιμη αγωνιστική. Real Betis vs Levante θα αναμετρηθούν σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, κατά την γνώμη μας, πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες και κυρίως για τον Caparros που είναι δηλωμένος οπαδός της Sevilla.

επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Levante. Φυσικά γνωρίζουμε ότι το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι κάτω του μετρίου, αλλά παραδόξως έχουν χάσει μόνο από τις Barcelona και Real Madrid! Ο Caparros ξέρει να παίρνει το 110% των παιχτών του! Από την άλλη έχουμε μια Betis άρρωστη, με τρεις συνεχόμενες ήττες, χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση. Το παιχνίδι είναι must win για αυτούς και σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας θα δρομολογηθούν διάφορες αρνητικές καταστάσεις. Η Levante θα καθίσει πίσω και θα χτυπήσει στην κόντρα,κάτι που ξέρει να κάνει εξαιρετικά ως τώρα και η απόδοση του 4.50 αξίζει, ώστε να την εμπιστευτούμε.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Real Betis - Levante 2 4.50 0-0

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India