Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Θα ταξιδέψουμε Ιταλία σήμερα και στο αγαπημένο στους Έλληνες Campionato. Τρία παιχνίδια θα προτείνουμε σήμερα και τα τρία θα είναι από την Ιταλία. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές έχουν την δυσκολία τους αφού η κούραση παίζει ένα παραπάνω ρόλο στους παίχτες και φυσικά στις ομάδες.

Επιλογή ημέρας είναι το Sassouolo vs Udinese! Έχουμε πει πολλές φορές από εδώ στις αναρτήσεις μας ότι το ρόστερ και το επίπεδο των γηπεδούχων δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο ήττες μακρυά από την έδρα τους. Εμείς πήγαμε με την λογική ότι αν δεν κερδίσουν και αυτούς δεν θα κερδίσουν ποτέ εκτός έδρας και θα τους δώσουμε το προβάδισμα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Sassouolo - Udinese 2 2.40 1-2

Στη δυάδα μας τώρα το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό της Cagliari vs Bologna! Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν σχετικά καλά ως τώρα και αναμένουμε με την επιστροφή στην φυσική τους έδρα να τα πάνε ακόμη καλύτερα. δεν θα έχουν πρόβλημα με την προβληματική σε όλους τους τομείς Bologna, είτε αγωνιστικούς είτε εξωαγωνιστικούς, που μόνο με κάποιο ισχυρό σοκ μπορούν να βγουν από το τέλμα στο οποίο βρίσκονται.
Δεύτερο παιχνίδι το Hellas Verona vs Sampdoria! Οι γηπεδούχοι έχουν μία από τις πιο δυνατές έδρες και παρουσιάζουν διαφορετικό προς το καλύτερο πρόσωπο σε αυτή! Και σε αυτό το παιχνίδι πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον με τις εμφανίσεις τους δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και ποντάρουμε στην νίκη των γηπεδούχων.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Cagliari - Bologna 1 1.72 0-3
Serie A H. Verona - Sampdoria 1 2.05 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.52 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India