Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Φεύγουμε από το Champions League και πηγαίνουμε στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση Europa. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι περίεργη. Άλλοι βλέπουν την διοργάνωση ως αγγαρεία και άλλοι ως τελικό Μουντιάλ. Με βάση αυτή την αρχή που αναλύει στο άρθρο του ο Adons (διαβάστε το εδώ) κινηθήκαμε σήμερα όσον αφορά της επιλογές μας.

Σαν Επιλογή ημέρας διαλέξαμε το διπλό της Eintracht Frankfurt στην Κύπρο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι και δεν τα καταφέρνουν. Κάκιστες εμφανίσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Κυπριακό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό. Από την άλλη η Eintracht είναι ένα σκαλί πιο πάνω από το ΑΠΟΕΛ.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Europa League ΑΠΟΕΛ - Eintrach Fr. 2 2.00 0-3

Συνεχίζουμε με την δυάδα μας. Πρώτο παιχνίδι το Elfsborg vs Standard Liege. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, έχουν χάσει μόνο ένα παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και τρέχουν ένα σερί 16-0-1! Απέναντι στην Σουηδική ομάδα μάλλον δεν θα έχουν πρόβλημα.
Δεύτερο παιχνίδι το Ludogorets vs D. Zagreb! Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας  ενώ οι Κροάτες αντίθετα δυσκολεύονται και δεν έχουν βρει τα πατήματά τους. Θα πάμε με τον άσσο σε αυτό το παιχνίδι με την λογική του "αφού κέρδισες μέσα στην Ολλανδία την PSV με 0-2 δεν χάνεις στην έδρα σου από την Dinamo"!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Europa League Elfsborg - Standard Liege 2 2.20 1-1
Europa League Ludogorets - Dinamo Zagreb 1 2.15 3-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.73 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India