Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η χθεσινή αποτυχία δεν μας απογοητεύει και συνεχίζουμε δυναμικά στα σημερινά μας παιχνίδια. Γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν και ημέρες που δεν θα μας βγει τίποτα και ήμασταν προετοιμασμένοι. Εκτιμούμε ότι οι ομάδες βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή, όπου κάποιες αποκτούν ρυθμό και κάποιες άλλες κάνουν την καθιερωμένη κοιλιά τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε αυτή ακριβώς την κατάσταση.

Επιλογή ημέρας είναι από το παιχνίδι Lazio vs Cagliari! Ναι οι Λατσιάλι δεν πατούν καλά στα πόδια τους, έχουν την Ευρώπη και γενικά δεν έχουν καθόλου καλή εικόνα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουν. Βρίσκονται σε αυτό το κομβικό σημείο όπου ή αντιδρούν ή αποχαιρετούν κάθε στόχο στο πρωτάθλημα. Η Cagliari είναι μια καλή ευκαιρία για αυτούς, να πάρουν μπροστά.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Lazio - Cagliari 1 1.83 2-0

Δυάδα μας θα είναι τα Zurich vs Basel και Cievo vs Fiorentina! Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι θεωρούμε ότι η Basel είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τις άλλες ομάδες στην Ελβετία και ειδικά απέναντι στην Zurich την οποία την έχει πάρει η κατηφόρα θα έχει το προβάδισμα. Ένα επιπλέον συν είναι και ο άπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων που σε δύο αγώνες έχει δεχθεί 7 γκολ.
Στο δεύτερο παιχνίδι θεωρούμε ότι η Fiorentina μετά το rotation του προπονητή της μεσοβδόμαδα θα είναι φρέσκια στην Βερόνα και θα παρουσιαστεί με στόχο την νίκη. Η Cievo έχει απουσίες και δεν είναι σε καλή κατάσταση αφού μετρά 4 συνεχόμενες ήττες!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Switzerland SL Zurich - Basel 2 1.90 0-0
Serie A Cievo- Fiorentina 2 2.00 1-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.80 Lose

Στην τριάδα μας πρώτο παιχνίδι είναι το Gladbach vs Eintracht Frankfurt! Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους για την βαθμολογική τους συγκομιδή και καταφέρνουν να παίρνουν αυτό που θέλουν χωρίς να παίζουν και εξαιρετικά. Από την άλλη θεωρούμε ότι η Eintracht έχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και πέφτει η απόδοσή της όσο περνά ο καιρός.
Δεύτερο παιχνίδι το Catania vs Sassouolo! Αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους, κάτι που πάντα αποτελεί σοκ στην ομάδα όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το υλικό της Catania δεν είναι για την θέση που βρίσκεται και λογικά θα υπάρξει διόρθωση. Τη καλύτερο από το να αρχίσει αυτή η διόρθωση με την αδύναμη Sassouolo που δεν έχει ρόστερ επιπέδου Serie A!
Τρίτο παιχνίδι το Udinese vs Roma! Οι γηπεδούχοι δεν είναι η παλιά Udinese και οι εμφανίσεις κυμαίνονται κάτω του μετρίου φέτος. Επιθετικά είναι σχεδόν ανύπαρκτη αλλά και αμυντικά οι επιδόσεις δεν είναι καλές. Η άμυνα των φιλοξενούμενων είναι από μπετόν αρμέ και παρά τις απουσίες των Totti, Gervinho η Roma του Garcia μπορεί να σκοράρει και να πάρει το παιχνίδι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Gladbach - Ein. Frankfurt 1 2.05 4-1
Serie A Catania - Sassouolo 1 1.90 0-0
Serie A Udinese - Roma 2 2.20 0-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 8.56 Lose

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India