Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Ξεκινά σήμερα μια ενδιαφέρουσα, ευρωπαϊκή εβδομάδα. Τρίτη (3η) αγωνιστική του Champions League και κάποιες ομάδες έχουν προβάδισμα, ενώ άλλες προσπαθούν να διορθώσουν λάθη των προηγούμενων αγωνιστικών, ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και δε σχετίζονται με τα πρωταθλήματα σε κάποιο βαθμό.

Επιλογή ημέρας -όπως φαίνεται και στην φωτογραφία- είναι το παιχνίδι Schalke vs Chelsea! Προφανώς και θεωρούμε ότι η ομάδα του Mourinho έχει το προβάδισμα απέναντι στους γηπεδούχους. Η γκέλα της πρώτης αγωνιστικής πρέπει να διορθωθεί και τι καλύτερο από το διπλό μέσα στην Schalke, που ναι μεν είναι επικίνδυνοι, αλλά δεν έχουν την ποιότητα να κερδίσουν μια σοβαρή Chelsea!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League Schalke - Chelsea 2 2.30 0-3


Περνάμε τώρα στη δυάδα μας. Πρώτο παιχνίδι είναι το Marseille vs Napoli! Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ηχηρές σφαλιάρες στα πρωταθλήματά τους. Όμως, οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και δείχνουν μια αδυναμία φέτος να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Από την άλλη, η Napoli θέλει να κερδίσει για να μη μείνει πίσω (βαθμολογικά), σε σχέση με τις Arsenal και Dortmund και πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει μέσα στο Velodrome!

Δεύτερο παιχνίδι είναι το Steaua Bucuresti vs Basel! Η γηπεδούχος ομάδα είναι η πιο αδύναμη του ομίλου και με τις εμφανίσεις της δεν έχει δείξει τίποτα ως τώρα για την εμπιστευτούμε. Από την άλλη, η Βασιλεία δείχνει τα τελευταία χρόνια μια διαρκή άνοδο στην Ευρώπη και αποκτά εμπειρία, κάτι που επιβεβαίωσε με την φετινή της νίκη στο Stamford Bridge! Πιστεύουμε σε αυτή την αγωνιστική άνοδο των φιλοξενουμένων και στη νίκη τους.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League Marseille - Napoli 2 2.40 1-2
Champions League Steaua Bucuresti - Basel 2 2.60 1-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.24 Lose

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India