Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

Όπως είναι φυσικό και σήμερα θα ασχοληθούμε με το Champions League. Σε αντίθεση με χτες θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει τα φαβορί της που συχνά επιβεβαιώνονται αλλά και πολλές φορές έχουμε εκπλήξεις. Εμείς επιλέξαμε να πάμε με τα φαβορί μιας και δίνουν καλέ αποδόσεις.

Επιλογή ημέρας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον άσσο της PSG στο παιχνίδι με την Benfica στο Παρίσι. Όπως λέει και η φωτογραφία Ici c'est Paris(εδώ είναι Παρίσι) και πιστεύουμε ότι δύσκολα θα μπορέσουν να φύγουν ώστε και με τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι. Δεν πατούν καλά φέτος και μάλλον τους έχει μείνει κόμπλεξ από τους χαμένους τελικούς πέρσι. Η PSG έχει την δυνατότητα να καθαρίσει το παιχνίδι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League Paris SG - Benfica 1 1.85 3-0

Στην δυάδα μας τώρα ξεκινάμε με το διπλό της Man Utd στην Shakhtar. Οι Άγγλοι δεν παίζονται ως φαβορί μετά από πολύ καιρό. Ο υπό πίεση Moyes χρειάζεται την νίκη για ψυχολογικούς λόγους κυρίως και ελπίζουμε να μας δικαιώσει.Η Shakhtar δεν έχει την ομάδα του παρελθόντος ούτε και η United αλλά η φανέλα είναι πιο βαριά.
Δεύτερο παιχνίδι το Man City vs Bayern Munich! Και εδώ θα επιλέξουμε το διπλό για δύο λόγους. 1) διότι η Man City δεν πατά καλά ακόμη στα πόδια της και 2) διότι η Bayern είναι Bayern και θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League Shakhtar - Man Utd 2 3.00 1-1
Champions League Man City - Bayern M. 2 2.30 1-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.90 Lose

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India