Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Ειδικά μετά από τα διαλείμματα για τις εθνικές ομάδες είναι πάντα δύσκολο να ψάχνεις σημεία για να παίξεις. Δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν ξανά οι ομάδες και ποιες από αυτές θα είναι οι ωφελημένες από την διακοπή. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον εμείς εδώ στην betonia ξεχωρίσαμε έξι σημεία.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Liverpool στην έδρα της Newcastle! Οι γηπεδούχοι είναι όσα φέρνει ο άνεμος και ο Pardew είναι σε πίεση από την αρχή της χρονιάς. Από την άλλη εμείς δείχνουμε εμπιστοσύνη στην εκπληκτική τριάδα των Suarez, Sturridge και Gerrard και θεωρούμε ότι κάθε φάση των Reds μυρίζει γκολ.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Newcastle - Liverpool 2 1.85 2-2

Δυάδα θα είναι τα παιχνίδια Eintracht Braunschweig vs Schalke και Cagliari vs Catania. Στο πρώτο θεωρούμε ότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αυτών ομάδων είναι μεγάλη. Οι γηπεδούχοι δεν διαθέτουν ρόστερ ικανό να σταθεί στο επίπεδο της κατηγορίας και ειδικά απέναντι στη Schalke δεν πιστεύουμε ότι θα έχουν ελπίδα.
Στο δεύτερο θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο σχετικά κακό επίπεδο. Δεν μπορούσαμε όμως να μην εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους που επιστρέφουν στην έδρα τους, την Σαρδηνία, μετά από 1,5 χρόνο που είχαν σαν έδρα την Τεργέστη. Έτσι επιλέξαμε τον άσσο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga E. Braunschweig - Schalke 2 1.72 2-3
Serie A Cagliari - Catania 1 1.90 2-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.26 WIN

Στην τριάδα μας τώρα. Πρώτο παιχνίδι αυτό της Lens vs Nimes! Η Lens στο γήπεδό της είναι άλλη ομάδα και εκεί ποντάρει για να κερδίσει την άνοδο μετά από πολλά χρόνια στην Ligue 1. Η Nimes ναι μεν δεν χάνει εύκολα αλλά ούτε και κερδίσει. Όμως δεν νομίζουμε ότι μπορεί να αντισταθεί στο Felix Bollaert.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Evian vs Guingamp. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους αλλά οι απουσίες των Sankhare, Mathis είναι καταλυτικές για το παιχνίδι της και αν προσθέσουμε και την ανετοιμότητα του βασικού της επιθετικού Yatabare τότε το μυαλό μας πάει προς τους γηπεδούχους που έχουν την ποιότητα για να κερδίσουν το παιχνίδι.
Τέλος, το παιχνίδι Montpellier vs Lille. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο σημερινός προπονητής της Lille και πρώην της Montpellier, Girard. Ψάχνει τα πατήματά η Montpellier ενώ η Lille έδειχνε να βρίσκει ρυθμό τουλάχιστον με τις αδύναμες ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή αμυντική λειτουργία και οι γηπεδούχοι χάνουν τον βασικό τους φορ Montano οπότε και εμείς πιστεύουμε ότι το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Lens - Nimes 1 1.85 1-0
Ligue 1 Evian - Guingamp 1 2.25 1-2
Ligue 1 Montpellier - Lille X 3.20 0-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 13.32 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India