Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Η εμβόλιμη αγωνιστική σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία μας δίνει πολλά παιχνίδια για στοιχηματισμό. Οπότε στοιχηματικά έχουμε παιχνίδια να ασχοληθούμε. Δύο παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος και ένα της Serie A είναι αυτά που ξεχώρισαν από την διαλογή μας και σας τα παρουσιάζουμε ευθείς αμέσως!

Το παιχνίδι που επιλέξαμε για επιλογή ημέρας είναι το Toulouse vs Lorient! Οι γηπεδούχοι αδικούνται από την ως τώρα συγκομιδή τους σε βαθμούς και η αλήθεια είναι ότι έβγαλαν πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα. Οι αμφιβολίες αρχικά έδωσαν τη θέση τους σε ενθουσιασμό και γενικά η ομάδα επιδεικνύει μια ανοδική πορεία. Κάτι που δεν ισχύει για την Lorient που όπως και την περσινή περίοδο δυσκολεύεται αφάνταστα εκτός έδρας και η απόδοσή της είναι αποκαρδιωτική. Αν σε αυτό προσθέσουμε και κάποιες απουσίες που έχει τότε δεν μας μένει επιλογή από το να στηρίξουμε τον άσσο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Toulouse - Lorient 1 1.90 1-0

Στην δυάδα ασχοληθήκαμε με το Guingamp vs Sochaux! Και σε αυτό το ματς οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αφού δείχνουν μαχητικότητα και πάθος σε σχέση με τους άχρωμους και χωρίς ποδοσφαιρικό πλάνο αντιπάλους τους. Το Stade du Roudourou θεωρείται κλουβί και δύσκολα η Sochaux θα καταφέρει κάτι, τουλάχιστον με αυτά που δείχνει ως τώρα.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό της Sampdoria με αντίπαλο την Roma. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αν μην έχουν βρει τα πατήματά τους και η ταπεινωτική ήττα από την συμπολίτισσα Genoa τους βύθισε ακόμη περισσότερο. Σε αντίθετη κατάσταση και ψυχολογία βρίσκεται η Roma αφού κέρδισε το derby μίσους με την Lazio έχοντας υπομονή στο παιχνίδι της πάλι και νέα φιλοσοφία υπό τον Garcia. Η Roma αλλάζει και εμείς την στηρίζουμε.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Guingamp - Sochaux 1 1.85 5-1
Serie A Sampdoria - Roma 2 2.05 0-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.79 WIN

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India