Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Μεγάλο κουπόνι σήμερα, με πολλά παιχνίδια και σημαντικά παιχνίδια. Εμείς κάναμε την διαλογή μας και επιλέξαμε έξι παιχνίδια για το παιχνίδι μας που θεωρούμε ότι μπορούν να αποδώσουν. Οι επιλογές μας κινήθηκαν σε Αγγλία και Γαλλία κυρίως χωρίς να σημαίνει αυτό βέβαια ότι στα άλλα πρωταθλήματα δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια για στοιχηματισμό.

Σαν Επιλογή ημέρας διαλέξαμε την ομάδα του κυρίου στην φωτογραφία(Ben Arfa). H Newcastle δείχνει βελτίωση σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος λόγω του κυρίου. Η Hull έχει δώσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν κέρδισε κάτι, αλλά άφησε καλές εντυπώσεις. To παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά θεωρούμε ότι η φόρμα της Newcastle θα την οδηγήσει στη νίκη.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Newcastle - Hull 1 1.85 2-3

Για δυάδα εμπιστευτήκαμε τη Γαλλία. Πρώτο παιχνίδι αυτό της Bastia με την Marseille στην Κορσική. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν εντυπωσιακά την μεταγραφική περίοδο εξασφαλίζοντας τις υπογραφές των Krasic και Boudebouz. Όμως αυτοί είναι ανέτοιμοι ακόμη και δεν μπορούν και πολύ μια ομάδα που ακόμα ψάχνεται. Αντίθετα οι Μασσαλοί παρά τα άσχημα για αυτούς αποτελέσματα που οφείλονται και στην τύχη παίζουν πολύ καλά και με αυτοπεποίθηση. Μπορούν να κερδίσουν.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Reims - Guingamp! Οι γηπεδούχοι εκπλήσσουν με τις εμφανίσεις τους ως τώρα και έχουν ένα πολύ δεμένο σύνολο όπως είχαν και πέρσι. Είναι σφιχτοί και επικίνδυνοι! Η Guingamp δεν έχει συνηθίσει ακόμη την Ligue 1 και η απειρία της κοστίζει, ειδικά εκτός έδρας.Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα γίνει στη Reims. Η απειρία θα κοστίσει και θα χάσει.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Bastia - Marseille 2 2.30 0-0
Ligue 1 Reims - Guingamp 1 2.10 1-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.83 Lose

Στην τριάδα μας σαν πρώτο παιχνίδι επιλέξαμε την νίκη της Atletico Madrid στην έδρα της Valladolid! Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια με τους φιλοξενούμενους να είναι σε τρομερή φόρμα και δεν θα έχει πρόβλημα με την Valladolid.
Δεύτερο παιχνίδι το West Ham vs Everton! Αμφίρροπο παιχνίδι στο Upton Park. H West Ham δυσκολεύεται να σκοράρει, αλλά δύσκολα δέχεται κιόλας. Η Everton έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Chelsea, δείχνει ανεβασμένη, αλλά μένει να μας το αποδείξει καθώς εκτός έδρας εμφανίζεται μέτρια. Κρατάμε την ισοπαλία, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κοιτάνε πρώτα να κρατήσουν το μηδέν.
Τέλος το διπλό της Lille στη Sochaux! Οι γηπεδούχοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Κακή άμυνα, επίθεση και κέντρο. Η Lille δείχνει σημάδια βελτίωσης και ειδικά απέναντι Sochaux μάλλον δεν θα έχει πολλά προβλήματα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Valladolid - Atletico Madrid 2 1.70 0-2
Premier League West Ham - Everton X 3.30 2-3
Ligue1 Sochaux - Lille 2 2.05 0-2
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 11.5 Lose

Φυσικά για οποιεσδήποτε απορίες ή παραπάνω πληροφορίες όσον αφορά τα παραπάνω παιχνίδια και όχι μόνο μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India