Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου


Τέλος οι εθνικές και επιστροφή στα πρωταθλήματα. Επόμενη διακοπή τον Οκτώβριο οπότε θα μπούμε και σε μια σειρά για το στοίχημα. Χωρίς πολλά πολλά πάμε στα σημεία μας!

Επιλογή ημέρας είναι ο άσσος της Aston Villa. H Aston Villa είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν (Arsenal, Chelsea, Liverpool), αλλά συγκέντρωσε τρεις βαθμούς και εγκωμιαστικά σχόλια για τις εμφανίσεις της.Η Newcastle αποτελεί ερωτηματικό, καθώς δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα. Παρά την περυσινή νίκη της Newcastle, η προϊστορία είναι ξεκάθαρα υπέρ της Aston Villa.



Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Aston Villa - Newcastle 1 2.15 1-2

Συνεχίζουμε με την δυάδα μας. Στη Bundesliga η Bayer Leverkusen υποδέχεται τη Wolfsburg και φυσικά είναι το φαβορί για τη νίκη. Ή ήττα την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στη Schalke, αλλά και η ισοπαλία της περσινής χρονιάς στο ίδιο ματς, ελπίζουμε να κρατήσουν σε εγρήγορση τους γηπεδούχους, ώστε να παίξουν με πάθος για τους τρεις βαθμούς. 
Συνεχίζουμε με Saint-Etienne που μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Καλύτερη από την Valenciennes που έχει αμυντικά προβλήματα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Bayer Leverkusen - Wolfsburg 1 1.80 3-1
Ligue 1 Valenciennes - Saint-Etienne 2 2.30 1-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.14 Win

Τέλος, κλείνουμε με τριάδα. Η Nantes μετά σχεδόν σίγουρους -3 βαθμούς ποινής θα μπει στο γήπεδο πεισμωμένη και νομίζουμε ότι θα κερδίσει την άχρωμη, άγευστη και άοσμη Sochaux, όπως πιστεύουμε ότι θα κάνει και η Lens στη Χάβρη
Δεν ξέρω γιατί τόσο αουτσάιντερ η Lens. Καλύτερη ομάδα έχει, καλύτερους παίχτες έχει, προπονητάρα έχει, ετοιμάζουν απόβαση οι οπαδοί, απουσίες μηδαμινές. Η Χάβρη πολύ μέτρια, μέσα στη γκρίνια και σχεδόν κακό ποδόσφαιρο. 
Δύσκολο παιχνίδι στο Goodison Park μεταξύ Everton και Chelsea. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεκολλήσουν από το σημείο της ισοπαλίας και ο ερχομός του Lukaku τους τονώνει επιθετικά. Απώλεια η αποχώρηση του Felaini. Από την άλλη, η Chelsea είναι φαβορί αν και θα βρει απέναντί της μια καλοστημένη άμυνα. Mourinho είναι αυτός, κάτι θα σκεφτεί..


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Nantes - Sochaux 1 1.90 1-0
Ligue 2 Le Havre - Lens 2 3.25 6-2
Premier League Everton - Chelsea 2 2.35 1-0
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 14.5 Lose

Για απορίες και ερωτήσεις ενοχλείστε μας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India