Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Πρόβλεψη West Ham - Newcastle (Premier League - 4/5/2013)


Σάββατο 17.00, Upton Park - Up the Hammers!
Τελική ευθεία! Η μάχη της Ευρώπης και η μάχη του υποβιβασμού απασχολούν πλέον την Premier League. H West Ham πάει για το καλύτερο δυνατό τελείωμα, ενώ η Newcastle κυνηγάει την παραμονή.

Οι Hammers θέλουν απλά να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και έχουν όλα τα φόντα να το καταφέρουν. Είναι μια καλή επανεμφάνιση στην Premier League μετά από μια χρονιά -"αγγαρεία" στην Championship. O Allardyce, αν και παρέτασσε σε όλα τα παιχνίδια μια ομάδα που πρώτο της μέλημα ήταν να μη χάσει, τα κατάφερε. Δεν κινδύνευσαν ποτέ! Το ποδόσφαιρο της West Ham δεν ήταν -κατά κύριο λόγο- ελκυστικό, αλλά υπήρξαν στιγμές που απέδωσαν εντυπωσιακά. Βρίσκονται σε καλή φόρμα (δικαιούνταν την ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Manchester City) και σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από τη Newcastle.

Η Newcastle πέρυσι μας έδειξε τον καλό της εαυτό, φέτος μας δείχνει το χειρότερο. Τόσο κακό, μάλιστα, που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Φαίνεται αδύνατο, αλλά με 5 βαθμούς απόσταση από τη Wigan, και με παιχνίδια εναντίον των West Ham (εκτός), QPR (εκτός) και Arsenal (εντός) δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Η νίκη σε ένα από αυτά είναι επιτακτική. Η ήττα από τη Liverpool την προηγούμενη αγωνιστική (0-6) ήταν  μια ηχηρή σφαλιάρα, η οποία περιμένουν όλοι στο Newcastle-upon-Tyne να λειτουργήσει αφυπνιστικά. Η αλήθεια είναι ότι οι Magpies δεν είναι τόσο κακοί ώστε να πέσουν, όπως σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομάδα για να τερματίσει 5η πέρυσι. Δύσκολα, όμως, να πάρουν κάτι θετικό σήμερα από τη West Ham. Πρέπει να ανοιχτούν για να σκοράρουν, αλλά οι Hammers είναι αξιόπιστοι στις αντεπιθέσεις...

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Όμως, η West Ham είναι καλύτερη ομάδα, με ορθολογισμό στο παιχνίδι της -ξέρει τι θέλει. Η Newcastle μας έχει μπερδέψει: λάθη τακτικής από τον Pardew, παίχτες αγνώριστοι (σε σχέση με πέρυσι), αδυναμία να ακολουθήσουν το παιχνίδι, όταν αυτό "στραβώσει". Θα επιλέξουμε τη νίκη των Hammers.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India