Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Πρόβλεψη West Brom - Manchester United (Premier League - 19/5/2013)


Κυριακή 18.00, The Hawthorns - Φινάλε!
Τελευταία αγωνιστική της φετινής Premier League, τελευταίο παιχνίδι του Alex Ferguson, αλλά και του Paul Scholes. H Manchester United κατακτάει το 20ο πρωτάθλημά της, ενώ ο Ferguson δίνει το 1500ο παιχνίδι του ως προπονητής της United. Ιδιαίτερο παιχνίδι από όλες τις απόψεις.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η West Brom συγκαταλλέγεται στους φετινούς overachievers. Εξαιρετική σεζόν για τους Baggies, οι οποίοι θα τερματίσουν στο 1ο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Παρά τις κακές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, ήταν τέτοια η πορεία τους ως εκείνη τη στιγμή, που δεν κινδύνευσαν ούτε στιγμή. Ο Steve Clarke πήρε μια ομάδα καλοφτιαγμένη και την πήγε δύο σκαλιά πιο πάνω. Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί παράσταση για τη Manchester United. Θεωρώ ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον απερχόμενο προπονητή τους. Η λογική λέει ότι θα παραταχθούν με κάποιες αλλάγές στη βασική ενδεκάδα. Η φόρμα της United δεν είναι η καλύτερη τον τεελυταίο καιρό, αλλά δε νομίζω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι είναι απλά παράσταση για ένα ρόλο.

Η West Brom είναι outsider στο σημερινό παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί. Όμως, οι ιδιαιτερότητες είναι πολλές, η γιορτή είναι της United και το 1.80 που δίνει το "2" είναι δελεαστικό.. Καλό φινάλε, λοιπόν!

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India