Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη Olympique Lyonnais vs Paris Saint Germain


Stade Gerland, 22.00, Εξασφαλίζοντας τον τίτλο
Μία νίκη και είναι μαθηματικά πρωταθλήτρια! Οι Παριζιάνοι με το ρόστερ των πολλών εκατομμυρίων απέχει μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και μάλιστα που; Στην έδρα της πιο πετυχημένης ομάδας της Γαλλίας τα τελευταία χρόνια. Πω πω νεύρα ο Aulas!!!

Olympique Lyonnais 
Με τα ψέματα και με μπόλικη τύχη η ομάδα του Garde καταφέρνει να διατηρείται στην τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League! Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αλλά παίζοντας σήμερα με την PSG και την επόμενη αγωνιστική στη Nice το έργο της κρίνεται δύσκολο. Όχι όμως ανέφικτο ακόμη και αν χάσει αυτά τα παιχνίδια! Προηγείται με 3 βαθμούς από τους διώκτες της και ο Garde δηλώνει ότι «είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»! Όσον αφορά τα προβλήματα της PSG που θα αναφερθούμε παρακάτω είπε ότι «είναι πολύ δύσκολο να τελειώνεις μια season αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στην PSG. Έχουν κάποιους παίχτες που λείπουν αλλά για να δημιουργηθεί πρόβλημα σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να τους λείπουν 20 παίχτες…έχουν δυνατό ρόστερ και βάθος στον πάγκο»! Το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ο τερματοφύλακας αφού ο Vercoutre είναι τραυματίας και ο αναπληρωματικός Lopes δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη! Εδώ και τρεις μήνες παίζει πολύ μέτρια και αναρωτιέμαι πώς θα καταφέρει να αναχαιτίσει την αρμάδα του Παρισιού που κατεβαίνει με θυμό για το πρωτάθλημα;

Paris Saint Germain
Παίρνοντας πολλές επαγγελματικές νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να βρεθεί μια νίκη μακριά από τον τίτλο. Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια τους έχει κυριεύσει το άγχος της κατάκτησης του τίτλου(!) με τον πολύπειρο αμυντικό Alex να δηλώνει ότι «τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν αγχώδη για εμάς αλλά έχουμε την εμπειρία να το ξεπεράσουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στη Lyon διότι και αυτή παλεύει για το Ch. L. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και προσπαθήσουμε για τη νίκη»! Πάντως στο Παρίσι βράζουν με τους διαιτητές. Ο Tiago Silva δέχτηκε κόκκινη την προηγούμενη αγωνιστική ενώ αποβλήθηκε και ο Leonardo με τον Aulas να του τη λέει και να ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά. Επίσης δύο εβδομάδες αργότερα είχαν αποβληθεί Beckham, Sirigu και Verratti και απ’ όλους αυτούς μόνο ο Beckham θα δώσει το παρόν αφού τιμωρήθηκε μόνο με μία αγωνιστική. Τέλος επιστρέφει ύστερα από τιμωρία τριών αγωνιστικών (και αυτός από κόκκινη) ο Thiago Motta. Η απώλεια του Silva στην άμυνα είναι η πιο σημαντική αφού χωρίς αυτόν η ομάδα δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν. Αν προσθέσουμε και την απώλεια του Sirigu οι φιλοξενούμενοι είναι ευάλωτοι στα μετόπισθεν. Ο παροπλισμένος ως τώρα Douchez καλείται να καλύψει το κενό του!

Πρόβλεψη : Χωρίς τις απουσίες της PSG δεν θα το συζητούσα καν για το διπλό. Όχι ότι τώρα το συζητάω αλλά λέμε τώρα. Όλο αυτό το κλίμα με τις αποβολές έχει συσπειρώσει την ομάδα και θα κατεβεί να δείξει τα δόντια της. Αν δεν έπαιζε ο Lopes αλλά ο Vercoutre ίσως και να το συζητούσα το Χ. Τώρα όμως δεν έχω καν επιλογή. Διπλό στο 2.35!

Δείτε επίσης:
Ligue 1 - 36η αγωνιστική
Premier League – 37η  αγωνιστική
Primera Division – 35η  αγωνιστική
Serie A – 37η  αγωνιστική
Bundesliga - 33η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India