Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη OGC Nice vs Olympique Lyonnais


Stade du Ray, 22.00, Εκδίκηση και Champions League
Βρε πως τα φέρνει η ζωή; Η Nice βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Lyon και παλεύουν για την έξοδο στο Ch.L.! Ποια; Η Nice με προπονητή τον Puel που τον απέλυσε σαν αποτυχημένο ο Aulas δύο χρόνια πριν. Και σε ποια στιγμή; Την ιστορική στιγμή του  τελευταίου παιχνιδιού που θα παιχτεί στο 85χρονο πλέον Stade du Ray!

OGC Nice
Τι χρονιά και αυτή για την Nice! Έχει φτάσει στην πηγή και περιμένει να πιει νερό. Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη και συναισθηματικά φορτισμένη στα εσωτερικά της ομάδας. Ο Puel θέλει να πάρει εκδίκηση από την Lyon με την οποία είναι ακόμη στα δικαστήρια για την αποζημίωσή του και για απειλές που δεχόταν ακόμη και για τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του. Μαζί του όμως είναι και οι Kolodziejcziak, υιός Puel και Pied που δεν έφυγαν και με τις πιο ευχάριστες εμπειρίες από την Lyon. Στα αγωνιστικά θα του λείψουν οι Eysseric και Maupay που όμως λείπουν εδώ και καιρό και η ομάδα έχει προσαρμοστεί στις απουσίες τους.Ο Puel δήλωσε για το παιχνίδι ότι «θα προτιμούσα να είμαστε δύο βαθμούς πίσω από τη Lyon και όχι τρεις αφού στην ισοβαθμία πάλι μας περνούν. Είμαστε ανταγωνιστές και ονειρευόμαστε το μεγαλύτερο κέρδος»! Τέλος πρόσθεσε ότι «είναι μια εκπληκτική χρονιά για εμάς. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και θα δούμε στο τέλος που θα καταλήξουμε». Ποιο είναι το μειονέκτημα της Nice; Η απειρία! Ενώ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με τακτική και πλάνο στο παιχνίδι της φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί την πίεση όσο καλά θα ήθελε.

Olympique Lyonnais
Ξεκινώ με τις δηλώσεις του Garde που εμφανίστηκε πολύ πραγματιστής. «Η συζήτηση για τους βαθμούς μου φέρνει πονοκέφαλο. Το καλύτερο πράγμα είναι να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε όσο γρηγορότερα γίνεται, αλλά μια ισοπαλία σήμερα δεν θα ήταν κακή. Θα έχουμε το μυαλό μας και στο παιχνίδι της Lille! Το παιχνίδι στη Nice είναι σημαντικό. Και οι δύο ξέρουμε τα δυνατά σημεία των ομάδων μας που είναι να παίζουν καλό ποδόσφαιρο! Δεν νομίζω ότι απαραίτητα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Όπως όλα τα παιχνίδια θα παίζουν 11 εναντίον 11». Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι ο Garde το πάει πολύ συντηρητικά. Πάει δηλαδή για την ισοπαλία και λαμβάνοντας υπόψη τις κακές εμφανίσεις ως τώρα μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως! Τεράστιο πρόβλημα η έλλειψη εμπειρίας κάτω από τα δοκάρια αφού ο Vercoutre είναι τραυματίας και ο Lopes δεν είναι σταθερός. Κατά τα άλλα δεν έχει σημαντικά προβλήματα. 

Πρόβλεψη : Ο Puel διψά για εκδίκηση και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την πάρει. Η Lyon πάει για την ισοπαλία και θα περιμένει πίσω την Nice χτυπώντας στην αντεπίθεση. Νομίζω πως έχουν και οι δύο ομάδες το γκολ και απλά θα περιμένουμε μια από τις δύο να βάλει άλλο ένα. Το παιχνίδι το βλέπω στο 1-1 και μάλλον το γκολ αν έρθει θα έρθει από την Nice. Ωραίο σενάριο ε; Με βάση αυτό το σενάριο μπορούμε να παίξουμε είτε το Χ πρωτίστως είτε τον άσσο δευτερευόντως. Πιο σίγουρο για μένα είναι το over στο 1.85!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India