Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη QPR - Wigan (Premier League - 7/4/2013)


Κυριακή 18.10, Loftus Road - "Αίμα και άμμος"
Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κινηματογραφόφιλοι πιθανόν να ανακαλούν στη μνήμη τους τις 2 ταινίες με τον ίδιο τίτλο. Στο ποδόσφαιρο, όταν λέμε "αίμα και άμμος" κάνουμε λόγο για παιχνίδια, στα οποία και οι δύο ομάδες θα "αφήσουν" την ψυχή τους στο γήπεδο. Μια τέτοια κατάσταση συναντάμε στα "6ποντα" παιχνίδια παραμονής. Αυτή είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της αναμέτρησης QPR - Wigan!

H QPR αν δεν κερδίσει, αποχαιρετάει την κατηγορία. Με βάση το ρόστερ της δεν το αξίζει, όμως οι εμφανίσεις της δεν ήταν ανάλογες των ονομάτων της. Βρίσκεται στη 19η θέση, 7 βαθμούς από τη γραμμή "σωτηρίας". Με βάση τα λεγόμενα του Redknapp, ψάχνουν 5 νίκες στα επόμενα ματς για να σωθούν. Πώς θα το πετύχουν αυτό, δε γνωρίζω... Για την ώρα, έρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες (3-2) και αν χάσουν και από τη Wigan,  τελειώνουν τη χρονιά. Απόντες θα είναι οι Campbell, Diakite, Young και Wright-Phillips.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τη Wigan, όλη τη χρονιά να πέφτει και στο τέλος να σώζεται. Το αξίζει βέβαια, δεν τις έχει χαρίσει κανείς τίποτε. Μόνοι τους μπαίνουν σε περιπέτειες, μόνοι τους βγαίνουν.. Βρίσκονται 1 βαθμό κάτω από τη σωτηρία, αλλά έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και σχετικά βατό πρόγραμμα. Οι νίκες που πέτυχε το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Martinez, καθώς και οι εμφανίσεις της, την κάνουν σοβαρό υποψήφιο για παραμονή. Το παιχνίδι απέναντι στους Rangers δε θα είναι εύκολο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα (ατομική), αλλά δεν έχουν ομάδα. απόντες θα είναι οι Miyaichi, Watson, Pollitt, Ramis.

Σε τέτοια παιχνίδια δε χωράνε προγνωστικά. Είναι "ο θάνατός σου, η ζωή μου". Η QPR θέλει μόνο νίκη. Η Wigan δε βολεύεται με την ισοπαλία, αλλά δε χάνεται κιόλας. Δεν πιστεύω ότι οι Rangers θα πέσουν αμαχητί, οπότε περιμένω την αντίδρασή τους σήμερα. Η Wigan ξέρει τα "κατατόπια", ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σωθεί. Δεν ξέρω αν ο Martinez, επιλέξει να ανοιχτεί και να κυνηγήσει τη νίκη ή αν θα πάει σε ποιο κλειστό παιχνίδι, ώστε να διασφαλίσει την ισοπάλια και να "ρίξει" από αύριο έναν από τους διεκδικητές. Το πρόγραμμα στη συνέχεια τον ευνοεί. Όπως και να'χει, η επιλογή μου θα είναι η ισοπαλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India