Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη Olympique Lyonnais vs AS Saint-Etienne(Derby du Rhone)


Stade Gerland, 15.00, Και όποιος αντέξει
Το δεύτερο μεγαλύτερο derby της χώρας ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο χρυσάφι του Champions League. Οι δύο ομάδες μισιούνται εδώ και πολλά χρόνια ενώ μέσα στην εβδομάδα είχαμε ήδη δύο συμπλοκές μεταξύ των οπαδών. 

Olympique Lyonnais
Η πάλαι ποτέ κραταιά Lyon πασχίζει με νύχια και με δόντια να παραμείνει τρίτη στη βαθμολογία και αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερή της δοκιμασία. Οι εμφανίσεις είναι κακές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τις δύο τελευταίες νίκες τις πέτυχε με αρκετή δόση τύχης. Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο νεαρός Grenier που με τις ασίστ του αλλά κυρίως με τα γκολ του αποτελεί όαση στο συνονθύλευμα που λέγεται Lyon. Εκτός από τα αγωνιστικά ο Garde έχει και εσωτερικά προβλήματα με παίχτες αφού με τους μισούς δεν μιλάει. Όχι ρεζέρβες αλλά παίχτες κλειδιά όπως ο Lisandro, ο Gomis, ο Revellier και ο Gourcuff για τον οποίο ο πρόεδρος της Lyon, Aulas, δήλωσε ότι η μεταγραφή της ήταν η οικονομική καταστροφή του συλλόγου! Στα θετικά λογίζεται η επιστροφή του Bisevac και ίσως επιστρέψει και ο Lacazette!

AS Saint-Etienne
Το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε μετά από 1981 τίτλο κατακτώντας το Coupe de la Ligue και στη συνέχεια κέρδισε την Ajaccio στην έδρα της με 4-2 με σχετική ευκολία. Το εκπληκτικό με την ομάδα του Galtier είναι ότι παραμένει αήττητη το 2013 στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος δήλωσε ότι «ήταν η καλύτερη προετοιμασία για το derby» το παιχνίδι με την Ajaccio και η ομάδα του κατεβαίνει με την καλύτερη ψυχολογία. Φυσικά είναι περιττό να αναφέρουμε ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και οι εμφανίσεις τους σε σχέση με την Lyon απλά δεν συγκρίνονται. Μόνο ο ακραίος μπακ Brison θα λείπει από τη μάχη.

Πρόβλεψη : Φυσικά μιλάμε για το πιο μισητό derby της Γαλλίας και οι δύο ομάδες παίζουν για την τιμή τους. Την πρωτοβουλία φυσικά θα την έχει η Saint-Etienne και θα πάω με αυτό το σκεπτικό. Διπλό στο 3.30

Δείτε επίσης:
Ligue 1 - 34η αγωνιστική
Premier League – 35η  αγωνιστική
Primera Division – 33η  αγωνιστική
Serie A – 34η  αγωνιστική
Bundesliga - 31η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India